Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Супер разходка и то без подготовка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Супер разходка и то без подготовка.

За Великден решихме да отскочим до Петрич.Първият ден само ядене,ядене и пак ядене.Втория ден Марианка ме събуди с усмивка и въпросче:"Едно офроудче???".Аз разбира се реагирах първосигнално и веднага скочих в дрехите и в джипката.Първо отидохме ндо Рупите в храма на баба Ванга.След това се искачих на Кожух планина за да видим храма от високо.Там намерихме изоставена мраморна мина.От там право на Самуиловата крепост за да се сблъскаме с част от Великата Българска история.За последно се отправихме към планина Беласица за да видим Гърция от билото.Минахме изоставения кльон,поделение на гранични воиски,сега хижа(ремонтирана,супер и 8 лв.нощувката.) и от там към билото.Очарован съм от Беласица.Изключително стръмна планина ,страшно беше въпреки че 4х4 почти не ползвах.Но пропастиеееееееееееееееее.Яки са и страшни.От 95 метра надморска височина в град Петрич само след час си на 1860 метра.Стига съм бърборил.Сега е време за малко от снимковия материал с допълнителни бележки.Приятно разглеждане и весели празници !
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от adwokat; 29-04-08, 20:12.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: Супер разходка и то без подготовка.

Супер разходка, браво колега.В тази България където и да отидеш все е "убаво"
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Блазе ти!
      Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Чудо разходка и хубави снимки! Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

[QUOTE=adwokat;371575]Изключително стръмна планина ,страшно беше въпреки че 4х4 почти не ползвах.Но пропастиеееееееееееееееее.QUOTE]

Другият път като дойдеш ще ползваш и 4х4!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X