Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на разходка :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хайде на разходка

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Защо няма отчет
    Чакам снимките от Джамбазов и утре ще пусна
    Вие какво направихте на състезанието, как мина ?
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ето тук има инфо

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Чакам снимките от Джамбазов и утре ще пусна
        Вие какво направихте на състезанието, как мина ?
        Софт, много софт ... имаше 1-2 окопавания, 1 срязана гума ... по подробен отчет довечера че вчера бяхме много уморени .
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Софт, много софт ... имаше 1-2 окопавания, 1 срязана гума ... по подробен отчет довечера че вчера бяхме много уморени .
          Ето и малкото снимки които успях да направя преди да ми падне батерията
          Както се бяхме уговорили точно в 10.00 всички се събрахме на Билла.Джорджио дойде да каже здрасти и отиде да работи с една "кака" нещо, ама какво така и не каза
          В стройна колона се изнесохме в посока минно селище "Черно Море":

Пристигнахме ние в началото на Офф маршрута и Добри каза "Ааааа пичове, задръжте малко защото нямам Газ, отивам да заредя и ей сега се връщам" Бях спокоен че ще се върне, защото захранването на GPS-а му беше развалено , наредихме джипките и зачакахме.....

След кратко изчакване ето го и Добри, който с лекота минава по мостчето, по което Голямата Toyota на Джамбазов едвам мина

Тук вече сме в пълен състав и потеглихме по едни поля, хълмове....

Фотографи много, ама да видим накрая кой ще качи снимките

С тези големи гуми стърчащи навън падна голямо каляне, ще си помисли човек че съм "най-големия оффроудър" ,спешно търся да закупя "дебели вежди"

Ето я и Добри Витарата с новите 235-ци

Една обща снимка на всички джипове "изодзадзе" , жалко че не съм снимал гледката надоло, приятна беше

А това сме ние

Определено ще ме намразят на автомивките...

Малка пауза и ние да "заредим" и продължихме по едни поля и солници посока Бургас.За съжаление бях забравил да проверя батерията на апарата ми и снимките ми свършват до тук.Не съм снимал как сменяхме гумата на червената витара, как Добри ме извади от една рекичка, и как превземахме един хълм, тегленето на червената Витара на която и замина съединителя долколкото разбрах....все весели занимания
          Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 07-04-08, 09:42.

Коментар

беше приятна разходка трябва да повторим

Коментар

Добриии, да си смениш картите, Добри !!!

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
                Добриии, да си смениш картите, Добри !!!
                GPS-a не работеше и не можахме да се загубим
                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Хелло на всички !!!готино си прекрахме...но ! наистина ми трябват хубави ОФФРОУД гуми. (Явореее...за колко даваш регенерати..???) аз пак последен разбрах..но с кеф гледах снимките .всичко е много хубаво ама да питам !!! никои не е забелязал , че след нас някои е слязъл от този хълм (дето си мислехме да слезем - това де то е на баира на мина черно море ?!) а.. и другото...да се видим на по кафе ..??? хаиде..DJ OFFROAD моя телефон е : 0897795824 : (Вадим "Черокито") нек се видим и си уговорим нова разходка за тези дни...??? нек го обсъдим !!!
                  Последно редактирано от lcr; 07-04-08, 20:49. Причина: добавка за дизел
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Още малко снимки

...само с мерак не става, и гуми трябват

В тази локва аз закъсах, а червената Витарка спука гума

Ето го и второто ми закъсване, ама като не се сещам да си включа и предния мост....

Кални ама доволни

Коментар

Ееее не съм бил единственият който забравя че кара кола 4х4
                      One Planet, One Internet!
                      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

...и другия път да идете с леките коли.Защо си мъчите джипките по тези терени

Коментар

Виждам хубави джанти,ама няма гуми!През този терен с какви да е "гуменки" не се минава....Иначе сте си заформили купонче...Браво!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                            ...и другия път да идете с леките коли.Защо си мъчите джипките по тези терени
                            Ми тя моята си е лека кола с тези гуми
                            Ама питай Добри като ходихме след разходката в М.Рудник на мото-пистата как превзех всички баирчета

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              ... Както се бяхме уговорили точно в 10.00 всички се събрахме на Билла.Джорджио дойде да каже здрасти и отиде да работи с една "кака" нещо, ама какво така и не каза ...
                              Аз си тръгнах в 10.30, когато се събрахте, при това бях изненадан, че няма и 1/2 час след уговореното време и вече всички сте се на лице...
                              Защо ли не ме учудва, как е минала разходката... Така и не успях да разбера какво ще да е това удоволствие, да се покара извън асфалтовия път, т.е. по черните пътища, където може и с каква да е лека кола (както по-горе е забелязал Явор), при това безцелно, в пълния смисъл на думата... Интересното е, че когато иде реч за подобни мероприятия, първото което ми идва на ум е "Брауново движение"...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Аз си тръгнах в 10.30, когато се събрахте, при това бях изненадан, че няма и 1/2 час след уговореното време и вече всички сте се на лице...
                                Защо ли не ме учудва, как е минала разходката... Така и не успях да разбера какво ще да е това удоволствие, да се покара извън асфалтовия път, т.е. по черните пътища, където може и с каква да е лека кола (както по-горе е забелязал Явор), при това безцелно, в пълния смисъл на думата... Интересното е, че когато иде реч за подобни мероприятия, първото което ми идва на ум е "Брауново движение"...

Оооооо много добре видя че само на Добри и Джамбазов джиповете бяха с подходящи гуми, ако се бяхме забили някъде в големите калища нямаше измъкване.И къде ще е кефа от разходката ако я превърнем в спасителна акция ? Всичко с времето си, като си оборудваме и нашите джипове подобаващо ще има време за хард изпълнения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X