Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фото репортаж от западните Родопи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фото репортаж от западните Родопи

През почивните дни решихме с жената и децата да се измъкнем от София в поска запдните Родопи.Винаги съм се възхищавал от магнетичната природа,чистия въздух и гостоприемството на Родопчани.Ето и скромния фоторепортаж:http://www.snimka.bg/album.php?album...view=1&photo=1
    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

До: Фото репортаж от западните Родопи

Прекрасни места сте обиколили.Радвам се и пази траковете за да импровизираме някой път повече коли с преспиване разбира се.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Отлична екскурзия. Красота! Как събрахте багаж за три дни в Самурайчето

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
        Прекрасни места сте обиколили.Радвам се и пази траковете за да импровизираме някой път повече коли с преспиване разбира се.
        Има какво да се види в този район,а за семейството ми Западните Родопи са магнетични.Мисля,че летните месеци са по-подходящи за обиколки в района,няма да има непроходими пътища а и ще се избяга от горещините .В района е пълно със заслони и чешми,има места на 100метра 5чешми

Коментар

Събирай тракове, че лятото си назначен за водач на кервана. Аз съм "винаги готов", само да се напасне с работата ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter TurboD Преглед на мнение
            Отлична екскурзия. Красота! Как събрахте багаж за три дни в Самурайчето
            Самурая бил голям ДЗВЕР щом събрах Хамъра на щерката в негоНямахме особенни затруднения с багажа.Иначе ексурзията наистина беше страхотна.Имаше от всичко Красота,чист въздух,известна доза адреналин в резултат новия авартар гостоприемни хазяи и веселба в механата.Съжалявам само,че времето ни беше мнооого малко,но добре прекарано.
            Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X