Като някои от Вас знаят, отскоро имам Рейндж Ровър Класик 300 ТДИ. До днес не го бях изкарвал на черно въпреки голямото ми желание, но благодарение на няколко добри приятели, успяхме да си организираме кратка разходка между Витоша и Плана. Алекс Марков ни поведе по лекия маршрут от Бистирца през Железница и село Плана до Ярема. Това е често посещаван от всички район за каране, особено подходящ заради близостта си до София, но при зимни условия е доста по-различен от обичайния му вид. По пътя се сблъскахме с разнообразни препятствия - кал, сняг, лед, една-две рекички и дълбоки коловози. Като цяло изминатия път е сравнително лек, но на места дълбокия замръзнал сняг ни даваше повод да се замислим " Може ли да се мине оттук". Красотата на зимната планина, обсипаните със скреж дървета и изгледа към Витоша бяха допълнително украшение на този ден.
За мен беше от изключителна важност да тествам и усетя Рейнджа. Мога само да кажа, че съм възхитен. окачването Ловелс и всетеренните гуми на Гуудрич се държаха прекрасно и навсякъде ме измъкваха без проблем. Двигателят дава достатъчно мощност в нужния момент и при внимателно боравене със скоростите "дърпа" много добре на всякакъв терен.
Това е накратко, но Алекс Марков и Яро ще пуснат малко снимки и техните коментари за трасето на похода ни.
За мен беше от изключителна важност да тествам и усетя Рейнджа. Мога само да кажа, че съм възхитен. окачването Ловелс и всетеренните гуми на Гуудрич се държаха прекрасно и навсякъде ме измъкваха без проблем. Двигателят дава достатъчно мощност в нужния момент и при внимателно боравене със скоростите "дърпа" много добре на всякакъв терен.
Това е накратко, но Алекс Марков и Яро ще пуснат малко снимки и техните коментари за трасето на похода ни.
Коментар