Обява

Свий
Няма добавени обяви.

с. Прекръсте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• с. Прекръсте

Това е малко селце намиращо се на 8 км от Драгоман посока г. Годеч . Та озовах се там уж да нагледам старата къща на моят баща (която от доста години е паднала) и да се понакефя на новите си гуми по някое черно пътче. Както бях казал метнах едно око на къщурката в двежение (още си беше паднала) и потеглих по едно черно и леко калничко пътче . Тъи като в колата освен съпругата ми беше и детето неми се поемаха излишни неоправдани рискове та на едно малко по чепато местенце реших да обърна .
    Понеже пътчето беше доста тясно се наложи да маневрирам опираики предната и задната броня с маневри от по половин метър. Та с десетина маневри успях да обърна и да се върна обратно .
    Да ама не стигаики в селото поглеждам задната броня нищо идеална поглеждам предната и ужас предният регистрационен номер липсва

До: с. Прекръсте

И без това само ме гложеше от вътре да се върна а и се налагаше та обратно по пътчето към гората . На мястото кадето обръщах номера седеше в калта мирно и кротко и си чакаше . Спрях набързо и го метнах в колата и оттам право нагоре .........
    Прикачени файлове

Коментар

Ето и още снимки от разходката
      Прикачени файлове

Коментар

На пръв поглед - добри гуми! Колко пъти съм свалял така корите от голфа... В един момент престанах да ги слагам и си останаха в багажника.

Коментар

Ако решиш някои път може да отидем заедно семеино Горе на върха има една голяма палянка пефектна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X