Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 Разходка - 6 джипки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4х4 Разходка - 6 джипки

Браво на групата! Добре сте се поразходили. А колегата със 120-ката наистина впечатлява. Далеч не всеки би заврял тази кола в гората ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

T.T До: 4х4 Разходка - 6 джипки
      Колеги, дали бихте споделили впечатления за другата "къса" Тойота, синя на цвят. Не познавам колегата, та затова питам тук.Дококото виждам на снимката - няма пипано нищо по нея?
      Наистина нищо не е пипано, освен гумите (засега )
      Със 120-ката се справяме безпроблемно благодарение на Събин и Пацо, които избират подходящи маршрути и оказват безценно съдействие при преминаване на "по-сложните" препятствия.
      Последно редактирано от sabin; 28-01-08, 19:40.

Коментар

Благодарности на Алекс Марков, който почти ме прескочи за да ме извади от калта и на останалите участници за приятната разходка!

Коментар

Срашен клип! Браво. И за хубавата разходка де
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение

Свалям шапка! фимчето кърти миВки!
            Музиката е много подходяща. Кой е изпълнителя?

Минаването над камерата е просто....
            Последно редактирано от Георги-trimata; 29-01-08, 09:06. Причина: добавък
            Георги Гатев

Коментар

Eто и маршрута, почвата в този район е благодатна за софт зимни разходки и ако не броим няколкото коловоза, все бяхме по прилични черни пътчета, добре си изкарахме.
              Последно редактирано от alex_markov; 29-01-08, 10:09.

Коментар

Музиката е на Linkin Park, парчето се казва My Reason.

Радвам се че ви хареса клипчето, заслужаваха си 1-2-та часа занимавка

Коментар

Много ми хареса . Браво.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    Музиката е на Linkin Park, парчето се казва My Reason.

Радвам се че ви хареса клипчето, заслужаваха си 1-2-та часа занимавка
                    Имаш грешка. като чух My reason се разтърсих и го намерих - Somewhere i belong . Песента допълва филмчето много добре не само като музикален, но и смислово! Още веднъж - страхотно е!
                    Георги Гатев

Коментар

Впечатлен съм от клипа!!! Както се изрази един комега . "кърти миВки"!!!
                      Горката камера сигурно си умира от страх под тези големи и тежки возила...
                      П.П. Събине, иска ми се някой път да се запознаем лично ...

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
                        Горката камера сигурно си умира от страх под тези големи и тежки возила...
                        Ей я къде трепери ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

Еее - не! Аз ако съм на нея си подавам оставката! Не стига смъртната заплаха от прегазване, ми и студената вода и калта и "лудите глави", които е длъжна да търпи ...

Коментар

Интересно ми това дали е по-скоро базирано на лъскавия вид на автомобила или на по-сериозни проблеми. Имаше ли сериозна разлика в представянето на 120-ката в сравнение с 90-ката? Двата автомобила като цяло са доста подобни.

Иначе интереса според мен е оправдан, защото рано или късно на повечето тойотаджии ще им се налага да карат нещо подобно на 120-ка. Другите така или иначе са на изчезване, колкото и да не ни се иска.

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            Изненадан съм от огромният интерес към 120-тката - колата е готина, шофьора е Печен (и с чуство за хумор), но тази машина не е за такива терени (лично мнение) и много по-добре се чуства на Магистралата и по черни пътища без много храсти и големи камъни. Не искам да прозвучи като подценяване на машината, просто на повечето хора би им било жал
                            А Турският ресторант "Истанбул" ми е слабост от години и става все по-добър, но ние май се поизложихме защото остана мръвка (макар и аз да се постарах повече от разумното).
                            Съжалявам че нямам снимки, но когато карам рядко снимам

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                              Интересно ми това дали е по-скоро базирано на лъскавия вид на автомобила или на по-сериозни проблеми. Имаше ли сериозна разлика в представянето на 120-ката в сравнение с 90-ката? Двата автомобила като цяло са доста подобни.

Иначе интереса според мен е оправдан, защото рано или късно на повечето тойотаджии ще им се налага да карат нещо подобно на 120-ка. Другите така или иначе са на изчезване, колкото и да не ни се иска.
                              До колкото знам 90-ката е с тунингово окачване, защити и ГУМИ, а 120-ката (от разходката) е stock

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                До колкото знам 90-ката е с тунингово окачване, защити и ГУМИ, а 120-ката (от разходката) е stock
                                Е, stock + гуми.

Към коментара на Jimmy по-горе:
                                След разходката взех да покарам 90-тка на Събин за ден-два. Мисля, че, ако не се изпада в екстремизми, където и тя ще се представи подобаващо, просто независимото качване отпред ще създаде едни ядове по-рано от целия мост (така предполагам, чисто субективно) - 90-тката е една идеална джипка за all-purpose. Много добра динамика на асвалт, доста прилично поведение извън пътя. Може би и 120-тката дава такива възможности (въпрос на цена и възгледи). С една дума комфортно стигаш до там, където искаш да си поиграеш и след това комфортно се прибираш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X