Днес аз, adwokat и goran с семействата забегнахме на чист въздух без заигравки с посока вр. Мургаш/докъдето стигнем/. По нагоре от хижата не беше безопасно. Имаше перфектна пързалка за децата и не само за тях. И скарата не пропуснахме.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Супер софт до хижа Мургаш
Свий
X
-
До: Супер софт до хижа Мургаш
Здравейте колеги.Днес се възползвахме от един хубав ден и се отдадохме на релакс.Турбо софта до хижа Мургаш,беше супер.Тръгнахме през Бухово.Много ми се иска да се качим от там и да слезем през Чурек,но явно ще чакаме времето да ни позволи.Леко шофиране,лека закуска,леко пързаляне и леко прибиране.Сега ще Ви представя няколко снимки и няколко клипчета,от които ще добиете бегла представа за случилото се.Участниците в разходката бяхме АЗ,Peter TurboD и goran,както и жените ,и няколко от децата.
КЛИП 1- Мургаш ни зове,но не беше достатъчно настоятелен.
КЛИП 2- Изкачване на баирче.Приятен лед,но подходящ наклон.
КЛИП 3- Широките коловози изненадаха иначе проходимия Самурай.
КЛИП 4- Опит за покоряване на Мургаш на пряко.Добра заигравка,с резултат 1 на 0 срещу нас.Последно редактирано от adwokat; 27-01-08, 20:03.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
-
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
Коментар
-
Чудесни снимки Адвокате,браво за фотосесията,ама голям турчин ще излезнеш
ти с кожено яке,жената по блузка на вятъра
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнениеЧудесни снимки Адвокате,браво за фотосесията,ама голям турчин ще излезнеш
ти с кожено яке,жената по блузка на вятъра
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар