Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.2008)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.200

Убаво ма скучничко - няма заигравки
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Убаво ма скучничко - няма заигравки
      Има поле да хоризонта, което може да се изследва. А и от другата страна на шосето има дере, което търпи хардаджии за закопаване. Да! Всъщност дерето от другата страна въобще не е за подценяване, а и по пътя до там /при това съвсем близо/ има места, които по мое мнение за чудесни за софт-хардаджии. Подножието на Вискяр планина. Важното е да се търси!

Коментар

Принципно нямам против, ако има колега, познаващ района да каже каква е хавата.

Мойта идея също беше да има заигравки, демек към "горната граница" на софта.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Май и аз съм навит. Ако искате - да се доуговаряме.

Ако много ни липсва нещо по-така, винаги можем да се бухнем в дерето.

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Принципно нямам против, ако има колега, познаващ района да каже каква е хавата.

Мойта идея също беше да има заигравки, демек към "горната граница" на софта.
            Не съм толкова опитен. Описах, каквото съм видял, качих и снимки. От дерето нямам панорамни снимки, но мисля, че не е шега работа, още повече при тежък сняг. Не мога да поема такава отговорност. Дерето, всъщност, е подобно на това, но е малко по-дълбоко, но малко. В общи линии прилича.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от velio; 17-01-08, 23:29.

Коментар

ако няма заигравки, няма смисъл ! А щом и Голди ще е с нас, няма да има сериозни закъсвации... стига да не се наврем пак в Долината на закъсалите виетнамки де
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Момци бройте и мен. Стига все пак да е в границите на софта, щото не съм с агресивни гуми, и ще съм ви в ГОЛЯМА тежест. Като дойда на срещата няма да ви се расърдя ако ми кажете "Яаа, кръгом към вкъщи или си оставяй паркетника и се качвай в някоя друга от колите"
                О899 2б2 1З2

Коментар

да не се ли?защо пък не -сега е малко по топло...
                  Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Искам и аз.Нов съм,карам Диско 300,но е с гуми за мъгла(Бриджстоун ДМЗ,за асвалта биват).
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Гледам никой не дава предложение за място на срещата...

Аз предлагам доброто старо място: Бензиностанцията Лукойл в Горна Баня в 10:00. Повечето го знаем къде е, пък и вече стана малко като традиция .

Ако на някой не му е удобно, или има друго предложение - да сподели.

...ще нося и китайска станция за тестване...

Телефонът ми е 0889072757 - Спартак.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                        Момци бройте и мен. Стига все пак да е в границите на софта, щото не съм с агресивни гуми, и ще съм ви в ГОЛЯМА тежест. Като дойда на срещата няма да ви се расърдя ако ми кажете "Яаа, кръгом към вкъщи или си оставяй паркетника и се качвай в някоя друга от колите"
                        Споко! Имам колани за теглене... дълги и оранжеви...

...ъъъ... стига да не се наложи мен да тегли някой....

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Искам и аз.Нов съм,карам Диско 300,но е с гуми за мъгла(Бриджстоун ДМЗ,за асвалта биват).
                        Никой не връщаме... Ама имай в предвид че се случва да се поиздере от разни клонаци и храсталаци, дори и при съвсем софт разходка се случва. Не до ламарина, ама си личи. Така че ако е много лъскаво си прави сметката...

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                        да не се ли?защо пък не -сега е малко по топло...
                        То ние убаво ше се наврем. Въпроса е кой ще ни вади?

То и Рио де Лайнаре, макар че не съм го посещавал, сигурно ще е баш както си трябва.

аз... такова... искам да кача калчица по тавана. Да го сефтосам дет' се вика.
                        Последно редактирано от sparkybg; 18-01-08, 09:56.

Коментар

Спарки,последно остава в неделя 10.00ч.-правилно ли съм разбрал.Дайте карта на срещата,че малко ми е трудно тая софия.
                          За терена не е лошо да има малко по стръмни изкачвания
                          Едно леко въпросче маршрута около колко км.ще е ?И до колко мислите да продължи заигравката
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ето карта на бензиностанцията:

Ако се налага да питаш някой, търсиш отклонението от околовръстното за Горна баня. След това е лесно. Само направо и няма как да я изпуснеш.

Колко ще се заиграем честно казано не знам. Особено след последната разходка, когато се прибрах към 23:00. Но предполагам случая няма да е такъв. Някъде 16-17-18:00 мисля. Все пак още не е решено къде ще се ходи. Явно като се съберем ще се решава.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                              Вие защо не се присъедините към нас. Ние ще сме с деца и не става ние към вас, та затова ви предлагам. Пък и повечко джипки - по-интересни снимки!
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25260
                              Незнам аз кефя ли се на хард изпълнения,но малката ми умира от кеф.Даже веднъж като слушаше разказите на колегите ме помоли да се обърнем и ние веднъж.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                                Незнам аз кефя ли се на хард изпълнения,но малката ми умира от кеф.Даже веднъж като слушаше разказите на колегите ме помоли да се обърнем и ние веднъж.
                                Там, където ще ходим, има възможност за такова обръщане. От другата страна на пътя в деренцето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X