Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На вниманието на всички Пловдивчани:Разходка на 13 неделя.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На вниманието на всички Пловдивчани:Разходка на 13 неделя.

Решихме да се съберем за едно бързо преброяване на всички Пловдивчани утре повече инфо тука:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21593
    Та идеята е за една кратка разходка в неделя,тръгване и събиране в 11.00 бензиностанция Шел до 1 во РПУ в Кичука.Маршрута е в посока х.Здравец и Бяла черква,ако трасето е проходимо в зависимост и от подготовката на другите разходкаджии ще се поеме към с.Косово и с.Хвойна,там ще направим малка пауза за пържолки.Всеки който е в региона може да се присъедини към нас!
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

До: На вниманието на всички Пловдивчани:Разходка на 13 неделя.

ако сложим гумите наистина можем да пробваме от Бяла черква до Хвойна маршрута който минавахме пролетта, но гаранция ти давам никой от Пловдив няма да дойде с нас

Коментар

Много ги е страх да не си одраскат лъскавите джипки,сигурно заради това.Не бойте се,винаги има първи път!
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
        Много ги е страх да не си одраскат лъскавите джипки,сигурно заради това.Не бойте се,винаги има първи път!
        Аз като, здраво одран, мисля да се включа. Напролет ще се боядисваме ))
        Чаках заралийте да се организират, ама Шефа ги е наплашил, и са станали вегетарианци всичките. Така че идвам с вас
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ще гледаме да не се драскаме,че точно и аз съм боядисан.Ще бъде лека разходка,мисля да посетим една историческа църква в с.Косово и костницата към нея,мисля че ще бъде интересно да се види!
          TЛК 80-4.2ТД
          ТЛК 73-2.4ТД
          ...................

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Аз като, здраво одран, мисля да се включа. Напролет ще се боядисваме ))
            Чаках заралийте да се организират, ама Шефа ги е наплашил, и са станали вегетарианци всичките. Така че идвам с вас
            Ники ако групата е в подфорум 100+,да се кандидатирам и аз.

Коментар

Други от София няма ли да дойдат?Ако си вземете ските ще има и спускане по пистата на Бяла Черква!
              TЛК 80-4.2ТД
              ТЛК 73-2.4ТД
              ...................

Коментар

Абе вие напишете час и място на тръгване,че нещо ни се разхожда,пък и докато чакам ръчните хъбове да дочупя поне единия автоматичен,че не обичам да сменям работещи компоненти.А що се отнася до това че котки са изподрали колата,колегата го каза.Напролет къде не отишли няколко лева за боя...
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Мястото е Пловдив,ако не го познавате добре ще ви вземем от някоя бензиностанция на влизане в града.Срещата е 11.00 така че ако се организирате да тръгнете заедно от София около 9 ще имате достатъчно време.Ще ви оставим и номер за контакт.
                  TЛК 80-4.2ТД
                  ТЛК 73-2.4ТД
                  ...................

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                    Ники ако групата е в подфорум 100+,да се кандидатирам и аз.
                    Давай, чакаме те , таман да пробаме новата ми чугунена .. / не глава / , а скара )
                    Ще се уговорим за тръгване в неделя )

Коментар

Освен скарите носете и по една лопата задължително,че има доста сняг....
                      TЛК 80-4.2ТД
                      ТЛК 73-2.4ТД
                      ...................

Коментар

Да се разберем групата от София, в 9 часа на ЛукОйл след караулката по магистралата.
                        Може да има и МЪГЕЛ по пътя, така ще имаме два часа, на разположение.

Коментар

Здравейте колеги,
                          А АТВта може ли да се присъединят за неделя?
                          LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от valeriy_iliev Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,
                            А АТВта може ли да се присъединят за неделя?
                            Може разбира се,стига да не те е страх от снега и студеното време!
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Още размишлявам, но вече запомних: 9.00, Лукойл.

Поздрави!
                              Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X