Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всеки е добре дошъл.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всеки е добре дошъл.

Браво! Весело е било. Лятото брах ядове в едни пясъчни дюни на Шкорпиловци. Бяхме двама с жена ми. Добре че имаше хора на плажа - 5-6 човека и бутай, вдигай и с бавните скорости.... Хубаво е като има дружина!

Коментар

казват че зговорна дружина слепи ги ражда! добре че винаги накрая се намира лебетка..
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

страхотни филмчета и снимки ето и от мен ваденето- http://youtube.com/watch?v=ZLvRGII-ZAA
        Прикачени файлове
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Един интересен разговор.
          Човека с Виетнамката през цялото време ми разказва как нямат всички долументи,как шофьора на другара виетнамка е пийнал и други "леки "нередности".На края чува радиостанцията да шумули и тихо пита:"Момчета нали не сте полицай,ч е тя ще стане една..."
          Посмяхме се и го успокоихме че уредчетата са за лично ползване и че сме от "добрите" и благодарните хора.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

adwokat, аз мога да ти резна "лошите" думи, но трябва да ми го пратиш. Инъче става във видеоредактираща програма. С уиндоуса върви и windows movie maker. Виж дали там може да стане. Аз не я използвам и честно казано я презирам, защото на практика няма никакви възможности, а и малкото, които има изискват борба, но това е нещо елементарно и може би ще има такава възможност. Инъче - на първо виждане преживяването е било качествено!!! По-натам подробно ще гледам снимки и клипове.
            Последно редактирано от velio; 27-01-08, 08:16.

Коментар

Ето и първите клипове от мен:
              Trol прави първи атаки на лигавата кал
              Оказа се, че и паркета с BFG AT може да се прави на мотор
              Тук се наложи да проверя мога ли да дърпам.
              Това наклонче дали ми е по силите?
              Очаквайте продължение. Сега тръгвам на нови подвизи.

Коментар

тука маи нещата загрубяват тази разходка има доста харт оттенак ,
                да некажа че си е направо ,,,,,,,,,,,,,,
                имали аще снимки че имам чуството че сте цензорирали нещо

браво момчета добре сте се поискаляли
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                  ...Най-вълнуващият клип е когато ме теглиха виетнамките.Не мога да го кача защото 3 пъти използвам нецензурни думи.Моля да ми кажете как да редактирам звука на клипчето и ще го метна и него,че така ме е срам малко...

По случайност неотдавна се бях забавлявал с исторически "заигравки". В една от тях излезе, че от около 240-те тракийски думи, които някак знаем и днес, цели десетина означават (или са близки по смисъл до...) "блато, тресавище, мочурище, мочурливо място" или само "тиня, кал".

То не е чудно - траките са живели предимно "оф-роуд" и доста са затъвали тук и там - може би и на същото място, където в помощ на "Фронтера"-та са се пробвали "виетнамките".

Всъщност едва римляните, от І век сл.Хр. нататък, убедително са обяснили на нашите далечни предшественици що е това "роуд" и има ли той почва у нас. Традицията обаче си е традиция, може би заради нея и в ХХІ век не един нашенски "роуд" си е класически "оф-роуд".

Та ти съобщавам тези тракийски думи, така че - ако някоя от тях ти звучи нецензурно или поне приемливо неприлично - да можеш да я използваш в други "уску - мукас - каба - мар" приключения. И да няма нужда от редактиране на клипчетата.

Та ето ги тез слова:

Арма
                  Ил
                  Каба (кабас)
                  Калас (кхалас)
                  Мар
                  Марка
                  Мукас
                  Пала (палма)
                  Пан (пани)
                  Пиза (пизас)
                  Пурда
                  Уску

Иначе много съжалявам, че не дойдох. Бих могъл и аз да покефя, пък и да създам още малко работа на виетнамките.

Но какво да правя, като:

джипчето е на курс по фитнес и естетическо усъвършенстване;

единственото колело вкъщи е с летни гуми, макар да приличат на АТ;

а аз самият трябваше да си долея антифриз, което извърших в порядъчни количества и компании.

Поздрави и до нови срещи!
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    тука маи нещата загрубяват тази разходка има доста харт оттенак ,
                    да некажа че си е направо ,,,,,,,,,,,,,,
                    имали аще снимки че имам чуството че сте цензорирали нещо

браво момчета добре сте се поискаляли
                    Недей тъй че ще ни излезе име де.Разходката беше софт та софт.иИ от софт на софт та в реката,то от скука,не е било задължително.А истината е че тръгнах към водата с думите:"Ела бе Петре,няма да влизаме,само ще видим водата...."
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                      Недей тъй че ще ни излезе име де.Разходката беше софт та софт.иИ от софт на софт та в реката,то от скука,не е било задължително.А истината е че тръгнах към водата с думите:"Ела бе Петре,няма да влизаме,само ще видим водата...."

сега се сещам за една поговорка

мъж дето не си е изпил виното до нова година , не е мъж,
                      жена дето не си е упрела вълната до нова година, не е жена,
                      бих добавил ,
                      мъж със джип ,ака не го окаля , не е мъж
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ето и останалите клипове събрани накуп

Коментар

хаха супер майтап става навсякъде...

Коментар

ей сладури,другия път като организирате ткова шоу,свиркайте!Тук във форума съм valmerad,а иначе валяка тел 0889627746

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X