Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всеки е добре дошъл.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всеки е добре дошъл.

Казваи кога ще ходиш натам,или вече не ме искаш в групата.
    Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
    LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
      Казваи кога ще ходиш натам,или вече не ме искаш в групата.
      Няма такива работи ,напротив ,ще ми е изключително приятно да се видим.Мислех за събота сутринта да идем...А и групата е динамична величина;-)Давайте идеи за среща.Например събота 9.45 ,къде е удобно обаче не знам в този район на София.На шел на околовръстното при бул."България" ли???
      Последно редактирано от adwokat; 24-01-08, 14:26.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Ще доида да се поокалям малко тогава.Само кажи каде и кога,ще взема и детето щом няма да е много хард
        Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
        LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Честито за новите хъбове.За съжаление съботата е работен ден за мен.
          Но в неделя сигурно ще излезем по-чукарите.Многооооо ми се ходи до Мургаш пък ще видим какво ще измисля.Приятно изкарване в събота.
          "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

ако се намери място за скара по средата на полигона ще е супер- и аз съм там с жена и дете!дори и днес бих отишъл ни май няма с кого..
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

И аз се явявам, но направо на полигона около 11ч. Ще мина през Мало Бучино, защото ми е по удобно и от там ще ви търся.

Коментар

Ами предлагам на останалите да предложат място на срещата.Аз се подготвих за разходка.Може да се видим на околовръстното в еднопосочната част преди бул."България" в посока Перник.
                Последно редактирано от adwokat; 25-01-08, 12:57.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Приготвих всичко.Дървени въглища,ръчна лебедка(не ме питайте за какво ми е),ГПС,ТВ,нафта,месце,биричка,бързоварче,кафе и още 26 неща.Сутринта съм на околовръстното ,еднопосочното преди бул.България в 9.45.Дръж се земьо !!!

Коментар

Желая Ви приятно прекарване, по всичко личи, че денят ще е хубав... Аз отивам на работа.

Коментар

Ще пуснете снимки, нали?

Коментар

Хайде, бе! Кажете как се представи тоя полигон. Дружелюбен ли беше към дървените въглища, новите хъбове и симпатичната компания?
                        Искам България чиста!

Коментар

Снимки нямам защото минах набързо поради ангажименти,но и за малкото време което бях там успях да видя че скарата си заслужава.А иначе който има желание терен за изява-доволно.Трол неуморно атакуваше полигона,а адвоката се грижеше да осигури добро бъдеще на скарата.Е това видях аз-през други очи сигурно е другояче.Ако имате време минете утре през центъра на Перник-кукерския фестивал си заслужава.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

стана супер шоу но този път жертва на лечебната субстанция стана адвокат! както си обикаляме из калните локви адвоката вика по станцията: НОСИ ВЪЖЕ викам си супер хаиде на купона и най лекомислено зарязях джека при лагера но след 10 ина все по силни опита достигнахме до нуждата и от него... но дори с джек 2 ръчни лебедки,2 джипа и желание не можахме да го извадим.. от бетонения възел пратиха човек който прецени че ''катепилара'' ше потъне в блатото!!
                            викнаха виетнамка...тя се закопа и викна друга-с лебедка
                            всичко е в кал ТЯ е навсякъде дори по монитора.. и косата на жена ми..бях убеден че с нужния инвентар трябва да го извадим но явно не беше въпрос на живот и смърт и не стигнахме до причиняващите щети методи дано никой не е замръзнал отегчен или изтормозен от упражнението все пак бяхме с цели семейства..давайте снимки..
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Началото беше спокойно: заигравки, добро каляне, скара и музика. По време на "междупържолните" кефчета се появи едно подло блато, което искаше да глътне Фронтерата на adwokat и настана екшън. Ето снимки от заигравките и бойните действия. Клиповете по късно, защото се качват много бавно.
                              Прикачени файлове

Коментар

Сега мога и аз да драсна 2 реда.Ще започна с виц:Една мутра с джип наближава язовир.Друга мутра лови риба.Първия пита:"Колега ,дали ще мога да мина през водата с джипа бе?"Другата мутра гордо казава че няма проблеми,убеден.Тръгва онзи с джипа и след 2 метра потъва целия.Изплува дебеловратия и скандал невиждан,излъган бил.Пъвата мутра се оправдава:"Колега от къде да знам че е дълбоко бе,преди малко едно малко пате влезе и не потъна..."

Та моята работа днес,същата.Гледам 3 сантиметра вода,бистра и от долу тревичка нещо там.Стъпвам бавно с Фронтерата и айдеееееееееее...Амфибия за мен,амфибия.Та колегите веднага се притичат ,опитахме теглене без засилка,със засилка,въжета се късат,куки като шрапнели на фронта летят.Една от куките добре че не влезе в колата на колегата Трол.Как мина.Опитахме с хай Джека,с ръчна лебедка,с 3-те джипа на влакче.Фронтерата не помръдва,само бавно потъва още.С триста зора извикахме едни пичове с виетнамка.Опитни дървари,парче хардаджий.Айде и те в кереча.Виетнамката потъна докато ме дърпаше,а Фронтера не отлепя.Дойде друга виетнамка та ни изкара всички с лебедката.Абе драма.

Иначе деня и разходката бяха прекрасни.Извинявам се на колегите и техните семейства за създадената от мен ситуация.Благодаря им много за спасителната акция,и се радвам че запазиха ведрото настроение въпреки че бяха мокри,кални и уморени от опитите да ме вадят.А сега е време да кача малко снимки и клипове.

КЛИП 1-Началото.Пътят към полигона.
                                КЛИП 2-Колегата Трол прави път а аз се опитвам да го следвам.
                                КЛИП 3-Първи опити за катерене,до влизането ни в ритъм.
                                КЛИП 4-Да имаш Джак е хубаво,да знаеш как се използва също.
                                КЛИП 5-Колегата Синето ни посети за малко,приятна среща.
                                КЛИП 6-Други гости попалуваха известно време на полигона.
                                КЛИП 7-То шило в торба не стои но Петър Турбо Д е на линия винаги.
                                КЛИП 8-А това е подстеркателя,който ме зариби да се приводнявам.
                                КЛИП 9-Акция"Фронтера" или сговорна дружина,няма вадене.

Най-вълнуващият клип е когато ме теглиха виетнамките.Не мога да го кача защото 3 пъти използвам нецензурни думи.Моля да ми кажете как да редактирам звука на клипчето и ще го метна и него,че така ме е срам малко.

За добри или лошо това бе деня ни.Дано ме взимат и друг път колегите.Успех на всички,надявам се че ви е било интересно.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X