Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всеки е добре дошъл.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всеки е добре дошъл.

За кога ще е разходката, коя неделя ?
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Среща на Метро до Божурище 13.01-10ч.( до оградата преди светофара). Плана е за обиколки над и около селата Пожарево, Росоман, Златуша и излизане към Клисурския манастир и от там Банкя.
      Последно редактирано от Peter TurboD; 12-01-08, 17:47.

Коментар

Извинявам се за "неделята"без дата,но адаша веднага е нанесъл необходимите корекции.А аз тъкмо подготвих дървените въглища и другите работи.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Има локално преди сфетофара за Метро там няма да пречиме на движенито докато се съберем.
          "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Организатор Peter TurboD

Днес се разходихме подобаващо(каквото и да означава това)
            Сутринта се срещнахме пред "Метро"-Божурище и леко тръгнахме.Участниците в разходката бяхме:Peter TurboD,goran,Spas55 и аз adwokat.Качвам малко клипове,снимки и маршрута на леката разходка,и щастлив чакам новите ръчни хъбове,защото днес се поизмъчих.Но както обичам да казвам:"И днес преоткрих скрити качества на Фронтерата,а именно,колко може да се разхожда без предно.Специални благодарности на участниците в разходката,заради прекрасните мигове заедно.

КЛИП 1-Началото.
            КЛИП 2-Заигравка първа.
            КЛИП 3-Заигравка втора.
            КЛИП 4-Следи от зайко и други животни
            КЛИП 5-Лека закуска с месце приятно изпечено на дървени въглища.
            КЛИП 6-Валерия и Гери се търкалят в снега.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от adwokat; 13-01-08, 19:00.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Избягахме от мъглата, за да си поиграят децата (малките и големите). Много приятна софт разходка с дребни заигравки. Благодаря на всички участници за веселата неделя, завършила както трябва-с Мръвка! Ето и някои увековечени моменти
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Peter TurboD; 13-01-08, 19:29.

Коментар

Даааа какво му трябва на човек???Хубаво време,приятна компания, малко хапване,пииване и добре подбран маршрут.Всичко това присъстваше в днешната софт разходчица.Благодарности на всички участници за приятно прекарания ден.
                Прикачени файлове
                "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Могат ли две сериозни оф-роуд групи в един и същ ден да обикалят около Клисура и да не се срещнат и чуят въобще?

Могат, тъй като в България има минимум три Клисури.

За хард-приключенията на самоковско-клисурската група ще научим, надявам се, след малко. А софийско-клисурската група изкара чудесен софт-ден.

Благодаря на колегите за веселата компания и приятното трасе, и хубавия ден.

Поздрави и до нови срещи!
                  Прикачени файлове
                  Искам България чиста!

Коментар

А така, браво!!
                    Нещо съм изпуснал темата , другия път може и аз /ние/ да се включим с некое вратно мезе
                    Поздравления за ентусиазма и снимките.

Коментар

Чак до сега качвах клиповете. Адаш, ти да не би да ги прати с DHL Ето ги и моите:

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                        А така, браво!!
                        Нещо съм изпуснал темата , другия път може и аз /ние/ да се включим с некое вратно мезе
                        Поздравления за ентусиазма и снимките.
                        Ще ти пускам "лично" за следващи разходки бе Румба.Пък аз за да не изпускам,съм се абонирал за няколко теми,които повече ме интересуват.Успех и до скоро.Само някой да се обади вече че има ръчни хъбове,че се измъчвам така...а и колата измъчвам.
                        Последно редактирано от adwokat; 15-01-08, 00:40.

Коментар

ЛЕКА РАЗХОДКА

Вече не ме свърта пред копютъра,новите ми хъбове също не ги свърта ... А съботата идва.

Та взех повод от разходка на колегите от миналия уикенд.Видях мотополигон близо до София.Вярвам че там добре ще може да се повозим,има и подходящи пътища за леко софтче и местенца за тежка скара.Ако има и сняг,ще има и пързалки за децата. N42 38.091 E23 06.523
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от adwokat; 23-01-08, 23:27.

Коментар

Оу....! На тоя полигон беше състезанието: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19647 Там май хич не е за софт в това време ....
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

До: ЛЕКА РАЗХОДКА

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              ... мотополигон близо до София.Вярвам че там добре ще може да се повозим,има и подходящи пътища за леко софтче и местенца за тежка скара.Ако има и сняг,ще има и пързалки за децата. N42 38.091 E23 06.523
                              Що ми се струва, че май ще дойда?

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Оу....! На тоя полигон беше състезанието: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19647 Там май хич не е за софт в това време ....
                                Не си ме разбрал.Разходката ще е софт,а на полигона който иска(аз например)може да премери сили с гравитацията и калчицата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X