Предлагам да въвдем нещо като DEADLINE или DEADHOUR, поне при софтразходките, за да можем да участвуваме и повече хора, да се водят семейства, навигаторки и прочее.
Ето в какво се състои предложението.
Организатора на разходката, освен обичайните, предварителни данни, като; час на срещата, маршрут, хижи, заслони, барбекюта, очаквани трудности, необходима екипировка и.т.н, да заявява и ЧАС В КОЙТО РАЗХОДКАТА СЕ ПРЕКРАТЯВА И СЕ ТЪРСИ НАЙ-БЛИЗКИЯ АСФАЛТ, независимо докъде се е стигнало.
Така всеки преценява за себе си, може ли да участвува ,или не.
Откровенно мен ме смущава все по големият процент нощни снимки в репортажите, поради което се въздържам от ходене.
Не държа на английския израз, не се сещам в момента за подобен български.
Моля, да обсъдим подробностите и скритите капани на подобно предложение с по опитните колеги. Благодаря
Ето в какво се състои предложението.
Организатора на разходката, освен обичайните, предварителни данни, като; час на срещата, маршрут, хижи, заслони, барбекюта, очаквани трудности, необходима екипировка и.т.н, да заявява и ЧАС В КОЙТО РАЗХОДКАТА СЕ ПРЕКРАТЯВА И СЕ ТЪРСИ НАЙ-БЛИЗКИЯ АСФАЛТ, независимо докъде се е стигнало.
Така всеки преценява за себе си, може ли да участвува ,или не.
Откровенно мен ме смущава все по големият процент нощни снимки в репортажите, поради което се въздържам от ходене.
Не държа на английския израз, не се сещам в момента за подобен български.
Моля, да обсъдим подробностите и скритите капани на подобно предложение с по опитните колеги. Благодаря

Коментар