Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при разходка на 28.12.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при разходка на 28.12.07

Мисля на 28.12.07 да се разходя до вилата. Казаха ми, че пак са вилняли крадци и искам да огледам.
    Вилата се намира в Искърското дефиле, малко преди Своге (между Луково и Реброво) на 30-тина километра от София. Асфалта свършва почти на равното. Като цяло основата на пътя е камък, на места има и насипвано за да се зариват дупки. Сега предполагам ще има една педя сняг. Незнам дали някой се е опитвал да се качва преди това. Вилата не е високо в планината, пътя през гората е около 3-4 километра, но на няколко места има стръмни участъци.

Лятото съм се качвал, нямах проблеми. За сега обаче не съм сигурен. Джипа е с гуми 165 R14, най-ниската точна е на 18 см от земата (задниа диф.), лебедка нямам. Приготвил съм си и вериги за всеки случай.

Има ли желаещи да ме придружат (евентуално да спасяват ако се наложи)?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Помощ при разходка на 28.12.07

Мога за дата 29 или 30.12. 07
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Мога за дата 29 или 30.12. 07
      ОК, става ли за 29.12.07 сутринта?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Здравейте,

И аз бих желал да присъствам, мога и да дойда с колата но нямам вериги, купих едни и не ми стават, мога да помогна с оборудване, 2 здрави ръце и компания ако искате

Много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          Здравейте,

И аз бих желал да присъствам, мога и да дойда с колата но нямам вериги, купих едни и не ми стават, мога да помогна с оборудване, 2 здрави ръце и компания ако искате

Много поздрави,
          Колкото повече хора, толкова по-весело. Пък и 2 здрави ръце никога не са излишни Както е тръгнало май ще ходим с 3 коли - Аро-то, на Голди джипа и на брат ми Пасат-а. Пасата го оставяме в селото. Арото по документи е 1+1 места, има задна седалка, но нелегална. Незнам колко места има при Голди.
          Последно редактирано от Иван Горчев; 26-12-07, 09:33.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Къде се изпокрихте бре момци?
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Мисля на 28.12.07 да се разходя до вилата. Казаха ми, че пак са вилняли крадци и искам да огледам.
              Вилата се намира в Искърското дефиле, малко преди Своге (между Луково и Реброво) на 30-тина километра от София. Асфалта свършва почти на равното. Като цяло основата на пътя е камък, на места има и насипвано за да се зариват дупки. Сега предполагам ще има една педя сняг. Незнам дали някой се е опитвал да се качва преди това. Вилата не е високо в планината, пътя през гората е около 3-4 километра, но на няколко места има стръмни участъци.

Лятото съм се качвал, нямах проблеми. За сега обаче не съм сигурен. Джипа е с гуми 165 R14, най-ниската точна е на 18 см от земата (задниа диф.), лебедка нямам. Приготвил съм си и вериги за всеки случай.

Има ли желаещи да ме придружат (евентуално да спасяват ако се наложи)?
              Колега,
              И мойта вила е в този регион.
              На 22 бях на лов между Редина и Лесков дол. Качихме се до билото. Сняг почти няма. Над 800 метра няма мъгла и слънцето си е свършило работата.Там където има сняг - той е много плътен и гумите захапват много добре в него. По-лошо е в сенчестите места там има огледален лед в коловозите. След 13- 14 ч. се размеква и там.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Barbaron; 27-12-07, 12:14.
              Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
              Discovery 2.5 TD5 2000 EX
              Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Първоначално публикуван от Barbaron Преглед на мнение
                Колега,
                И мойта вила е в този регион.
                На 22 бях на лов между Редина и Лесков дол. Качихме се до билото. Сняг почти няма. Над 800 метра няма мъгла и слънцето си е свършило работата.Там където има сняг - той е много плътен и гумите захапват много добре в него. По-лошо е в сенчестите места там има огледален лед в коловозите. След 13- 14 ч. се размеква и там.
                Благодаря за информацията.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Здравей колега,

Днес тръгнах от село Подгумер от околовръстното, минах през гората през дървения мост, покрай ловната хижа посока Батулия и връх Гола глава, минах през махалите и стигнах до върха над Луково с махалата където живеят една бабичка и дядо Зано, върха с ветрогенераторите ...

Малко екстрийм имаше по страничните наклони инак минах без проблем и много бързо, ударихме по една ракия с брата при двамата старци, и слязох после през вилната зона на Луково, слязох без грижи, качването ми бе гарантирано също без проблем тествах...

Джипката ми е със зимни гуми за асвалт и съм убеден, че ако времето се задържи такова няма да има никакви проблеми да се стигне не само до вилната зона ами където и да е из планината ) където има път разбира се...

Много поздрави,
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Здрасти,

Благодаря за информацията. И аз мисля че няма да има проблеми, но все пак ще е добре ако има още една кола за всеки случай В събота ще идваш ли?
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Телефона ми е 088 999 51 61 Георги Стоянов, предпочитам да ми звъннете по някое време за да потвърдя.

Весели празници!
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Телефона ми е 088 999 51 61 Георги Стоянов, предпочитам да ми звъннете по някое време за да потвърдя.

Весели празници!
                        Кога да се обадя - в петък или в събота?
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Предпочитам Събота, ставам рано така, че звънете малко с предварение за да имам 20-30 минути да дойда до вас...

А ако ви се прави разходка мога да ви прекарам през гората от Подгумер до вилната зона, не е много хард но става през гората е 30-40 минути и по-малко инак по асфалта май е повече и време и КМ ...

Поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Предпочитам Събота, ставам рано така, че звънете малко с предварение за да имам 20-30 минути да дойда до вас...

А ако ви се прави разходка мога да ви прекарам през гората от Подгумер до вилната зона, не е много хард но става през гората е 30-40 минути и по-малко инак по асфалта май е повече и време и КМ ...

Поздрави,
                            ОК, ще се обадя в събота към 9:00-9:30. Добре ли е?
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Телефона ми е 0886-796-456. Мисля да тръгна утре сутрин към 9:30-10:00. Ако някой иска да се присъедини е добре дошъл
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X