Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кратка разходка на 30.11 от обяд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кратка разходка на 30.11 от обяд

..петък от обяд от южния край на железница нагоре-пък до където стигнем, че вече има много сняг на високото.
    Ако има някой желаещ -по телефона
    пс. става въпрос за след отбивката към плана и там не е туристическа пътека а пътчета за нивите и гори с доста стръмни и заснежени терени!ако никой не дойде поне ще проуча леко ...
    Последно редактирано от трол; 30-11-07, 01:29.
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

До: кратка разходка на 30.11 от обяд

Какво стана.Ходи ли.Аз сега чак влизам и гледам че си по бързата организация.Ама не си спал нощес.Карало ти се е та не знам...
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ходих но сам и като стигнах до големия наклон със страничен и бая дере се отказах от безумно щурмуване и се върнах,впрочем имаше на горе следи от някой голям пънкар с огромни гуми но от един момент нагоре не е за сам без лебетка и с дете..нос колеги ше буде супер има няколко много яки места-с кал и много стръмни а и няма туристически пътеки по пътя !
      имам и едно мини клипче
      а за неделя..
      Прикачени файлове
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

мнини клипчето е малко смешно но пък пържолите бяха супер!http://youtube.com/watch?v=CRrY3TdXN1s

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X