Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неделна разходка
Свий
X
-
От: Неделна разходка
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеПеша се качвахте,нали?Щот тая ужаска едва ли се е успяла до горе!...
...повече от 100 метра не се отдалечавам от джипа и ...бирата
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Прекрасно място, за жалост вече ми е далечко. Не е ли забранено вече в Парангалица с Жип? Последно съм ходил преди 4 г., до Мечи връх, като на връщане качих почти насила двама аджамии по тениски и кратки гащи в проливен дъжд и температура около 7-8 градуса и ги свалих до Македония.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеПрекрасно място, за жалост вече ми е далечко. Не е ли забранено вече в Парангалица с Жип? Последно съм ходил преди 4 г., до Мечи връх, като на връщане качих почти насила двама аджамии по тениски и кратки гащи в проливен дъжд и температура около 7-8 градуса и ги свалих до Македония.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор Аршинков Преглед на мнениеКак е пътя до горе като на снимките ли, или има и по лош участък
Sent from my iPhone using TapatalkНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПоздрави за чудесната разходка Сашо!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеХижарят кара ли още оранжевата Лада 21011? Уникат, не очаквах да видя такава там точно...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
В браво до преди малко се чудех дали се минава вече през бодрост до хижата заради бариерата. Аз събота се качвах от Семково
Sent from my iPhoneNissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар