Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почивка на яз.Калин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почивка на яз.Калин

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SS856104.jpg
Прегледи:1
Размер:167.2 КБ
ID:5678510Според картата която е монтирана горе на Винчето целия път до там е извън територията на парка. Гледам , че границата върви през връх Голям Полич , Винчето , Калинини върхове и слиза към хижа Иван Вазов.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Национален парк Рила и Природен парк Рилски манастир са различни територии.

Ето картата на ПП Рилски манастир

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:map-rilski-manastir.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5678520
      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

А аз мислех че се припокриват ...значи все пак е парк и може да има и частна собственност.

Коментар

аз също бях до язовира преди два дни(понеделник)и беше спокойно разминах се само с едно такси и уазката която отиваше до х.иван вазов,но снимки като се приберем и приключим рило-родопската ни разходка

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
            аз също бях до язовира преди два дни(понеделник)и беше спокойно разминах се само с едно такси и уазката която отиваше до х.иван вазов,но снимки като се приберем и приключим рило-родопската ни разходка
            Таксито беше горе и в неделя ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SS856101.jpg
Размер:149.0 КБ
ID:5678953

Коментар

Момчета не гледайте карти и не слушайте достоверни източници, че пътят е купен. Този път е строен като частен(прочетете кога и от кой са строени вецовете и язовирите и ще се ориентирате), през комунизма всичко става държавно, и след това отново е върнат на собствениците. Няма никаква продажба, аренда, концесия или други подобни. А вече дали някой от нас ще допуска в частната си собсвеност да минават всякакви хора, това е личен избор.
              Иначе вчера бях там, слизахме и до карагьол, но пътя надолу е много зле и не е за всякакви джипове,много изровен на места има високи прагове, камъни и много остри завои.

Коментар

Малко снимки и от мен от миналото лято. Качихме се с Хонда сивик 98-ма 3-ма човека до Винчето.
                http://rajdane.com/2014/08/04/yazovi...-karagol-rila/
                Ако не е затворен пътят, става за всякаква лека кола. Това последното го казвам на колегите със стокови джипове, които се колебаеха дали могат да се качат.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X