Бях се решил да направя една изненада на моето семейство в Д.Езерово(нали са там на гости).Та вчера още рано-рано яхнах "коня".Реших да мина по-малко по заобиколен път,а той е"
Царево(Цървулево)-с.Визица- разклон Босна-с.Варовник-разклона на Ханчето-Средец-Бургас-Д.Езерово!
Тук вече съм на разклона на Босна,
спрях да ударя една фанта,че след снощната ракия усните ми лепнеха!
.
След Босна се отклоних към с.Варовник,по "прекрасен" път
!Но аз съм с доминатор и това не ми прави впечатление!
След десетина километра стигнах разклона за с.Близнак и с.Евренезово
,пак Фантичка!
Фанта-манта,пуснах една вода и отпраших,както си карах и вляво от мен изскочи една огромна вишка

Нямаше начин да не се кача!Като тръгнах по стълбата на горе се сетих за Шуменския Кольо
На върха се оказа че има катинар
А ако беше Кольо щеше да излезе навън по гредите и пак да се качи най-отгоре
!Уви на мен не ми се рискуваше да минавам по тези само обелени от гората ДрЪве!

Вече до село Варовник.
!От тук до разклона на Ханчето,пътя беше страхотен като за Между селски У Странджа!Криволичещ през дерета и баири,много усоен път добре дошъл за "магарето"да му се поразхлади маслото малко
.И така унесен в пътя изскочи пред мен разклона за Средец и Ханчето намиращо се там.
Основната цел беше да си видя семейството,а с това реших и да видя казармата в която служех в Средец(Грудово).Затова маршрута ми е от тук.Какво дави кажа
,ПЪЛНА разруха!Това е стрелбището на с.Пънчево.тук сме идвали на стрелби и всичко беше идеално,а сега е само развалина

Със гадни чувства тръгнах към поделението в Средец,там заварих същата история!Разруха отвсякъде,брачедите не само са сринали всичко!Но и са започнали да го ползват за сметище

Това е корпуса в който ми беше спалното,а от долу беше столовата!Като правих тези снимки щях да се пръсна от яд!
Тук на това място видях и научих много неща и някак си ми е свидно за него!То си беше като град в града,със Щаб,учебен център,стационар,караулни,столова,гаражи,кино имаше и т.н!Много от вас сте наясно за какво говоря!
А на второстепенно място са виновни ето тези чавета
,а на първо място държавата!
На въпроса който зададох на тримата младежи-какво правите?
Те отговориха!
-Хвърляме боклука бе чичо!
Нямам думи,тука сам хвърлил толкова труд,за петдесет годишнината на поделението съм боядисал фасада на ЩАБА!Научил съм толкова много за живота и съм разбрал че каквото хвърчи не се яде.Абе мъчно ми е и ме яд за тази казарма!
Това е портала и стаят в ляво,в която един старши сержант,ми направи татуировката на рамото,като бяхме наряд...
Ще пусна и едно клипче,на което и аз участвам!Аз съм някъде сред тези които викат Урааааа!И се вижда фасадата която съм боядисвал,не на цяло с цвят бежово!!
От тук поех със смесени чувства,гадни заради поделението и добри че след 30км ще видя децата и жената!Реших да мина през Горно Езерово и малко преди него,направих няколко снимки на Бургас.

Вече в Д.Езерово!
Точно до мотора дядото изкара масата,и се започна едно ядене и пиене!Нямам снимки щото се заплеснах по ракията и забравих да цъкна!
Това е за вчера:
Днес сутринта,след кафе и Странджанки(принцеси),цунках жената и децата и отпраших на вилата в с.Медово.Идеята беше да видя да ли всичко е наред там и да свърша нещо полезно...е свърших!Окосих градината!

От тук отпраших за Царево,прибрах се по живо и здраво!
Дано с тази лека разходка съм разнообразил времето на някой скучаещ,макар и за малко!
НАЗДРАВЕ!
Царево(Цървулево)-с.Визица- разклон Босна-с.Варовник-разклона на Ханчето-Средец-Бургас-Д.Езерово!
Тук вече съм на разклона на Босна,

След Босна се отклоних към с.Варовник,по "прекрасен" път

След десетина километра стигнах разклона за с.Близнак и с.Евренезово

А на второстепенно място са виновни ето тези чавета
На въпроса който зададох на тримата младежи-какво правите?
Те отговориха!
-Хвърляме боклука бе чичо!

Нямам думи,тука сам хвърлил толкова труд,за петдесет годишнината на поделението съм боядисал фасада на ЩАБА!Научил съм толкова много за живота и съм разбрал че каквото хвърчи не се яде.Абе мъчно ми е и ме яд за тази казарма!
Ще пусна и едно клипче,на което и аз участвам!Аз съм някъде сред тези които викат Урааааа!И се вижда фасадата която съм боядисвал,не на цяло с цвят бежово!!
От тук поех със смесени чувства,гадни заради поделението и добри че след 30км ще видя децата и жената!Реших да мина през Горно Езерово и малко преди него,направих няколко снимки на Бургас.

Това е за вчера:
Днес сутринта,след кафе и Странджанки(принцеси),цунках жената и децата и отпраших на вилата в с.Медово.Идеята беше да видя да ли всичко е наред там и да свърша нещо полезно...е свърших!Окосих градината!
Дано с тази лека разходка съм разнообразил времето на някой скучаещ,макар и за малко!

НАЗДРАВЕ!

Коментар