Отмина и тазгодиното издание на Networx Offroad Racing. Това ни успокои и можем спокойно да се отдадем на леки разтоварващи разходки. На състезанието Свилен олекна с една гума барабар с джантата благодарение на екипажа който караше неговия джип
. Това е само повода да се съберем да покараме и да направим разбор на организационните грешки с цел недопускане през следващите години. Ще покараме по роудбука на А2, като впоследствие се прехвърлим на ралито за да стигнем до дерето, където е излетяла гумата. Накрая ще финишираме с барбекю на една беседка, която съм набелязал. Каня всички желаещи от Русе и региона на ОМВ Здравец в неделя 17.11.13 в 9.30, където ще е старта на мероприятието. П.П. Чаро обеща да почерпи за новата джипка, че да не го блъскам повече.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организирано търсене на задна лява гума на Свилен Максимов
Свий
X
-
От: Организирано търсене на задна лява гума на Свилен Максимов
Аз снимки нямам,но мога да кажа това-онова.
Първата част от разходката беше по-скоро за загрявка.Някои караха по трасето на А2,а аз,чичо Митко и Наско по трасето на крос кънтри/рали/.След като намериха гумата младежите на беседката се запали огънче и се почерпихме за здраве.
Покарах малко джипа на Св.Максимов и на Гюни-разликата във вървенето ,управление и стоене на пътя бе в полза на Вранглера на Гюни/поне така усетих аз машините/
А след това Наско ни прекара през скали,гори и си беше истинско трофи.Тези,които си заминаха и не тръгнаха с нас мисля,че загубиха.Минахме през места,които не са карани до този момент и определено си струваше.
Да не забравя да поздравя музикалното оформление,доставено от Свилен Стефанов/само дето не искаше да пее на микрофона/
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Чаро е обяснил накратко как протече днешната мисия. Тя беше повече от успешна. Покарахме, намерихме гумата, направихме си барбекю, после пак покарахме. Някъде около 80- 90 километра Ноо... той не кара с нас до финала. А като се сетя къде финиширахме..... Аз фейсбук нямам, ама ако някой, някъде разпознае някой от нас, отсега заявявам, че това са долни инсинуации. Ето и малко снимки от днешния ден с приятели. Ето я и изгубената гума:И подготовката на скарата:
И сладката раздумка, шегите и закачките са си е в реда на нещата:
Тук, Чаро се ядоса нещо на Свилен Стефанов на Гегата:
За по- нататък историята няма данни.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Добре,че не си снимал продължението;Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеЧаро е обяснил накратко как протече днешната мисия. Тя беше повече от успешна. Покарахме, намерихме гумата, направихме си барбекю, после пак покарахме. Някъде около 80- 90 километра Ноо... той не кара с нас до финала. А като се сетя къде финиширахме..... Аз фейсбук нямам, ама ако някой, някъде разпознае някой от нас, отсега заявявам, че това са долни инсинуации. Ето и малко снимки от днешния ден с приятели. Ето я и изгубената гума:[ATTACH=CONFIG]651182[/ATTACH] И подготовката на скарата:[ATTACH=CONFIG]651184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651185[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651187[/ATTACH]И сладката раздумка, шегите и закачките са си е в реда на нещата:[ATTACH=CONFIG]651189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651192[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]651193[/ATTACH]Тук, Чаро се ядоса нещо на Свилен Стефанов на Гегата:[ATTACH=CONFIG]651194[/ATTACH]За по- нататък историята няма данни.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Че, то не беше за снимане. Имаше един, дето снимаше, ама се надявам да е за личната му колекцияПървоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеДобре,че не си снимал продължението;
.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
На това разчитам.Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеЧе, то не беше за снимане. Имаше един, дето снимаше, ама се надявам да е за личната му колекция
.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
ух че готино сте си изкарали, да ви завиди човек с голяма дозо БЛАГОРОДСТВО естествено.
Много поздрави на групата и специално на Чаро и младежа дато го гушка, с него се запознахме на един риболов на Добрево тая година.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар