Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПЪРВАТА РАЗХОДКА НА СУЗАНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПЪРВАТА РАЗХОДКА НА СУЗАНА

Най-накрая изведох на разходка паркетната балерина,която се справи доста добре(противно на очакванията ми). Е не е хард ама става
    Имах си и спътник-пътеводител, с който ако изляза още 3-4 пъти,ще трябва да правя сериозни промени по окачването
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от nikito776; 16-09-07, 18:18.

До: ПЪРВАТА РАЗХОДКА НА СУЗАНА

Балерината се справи отлично чак се учудих, на брат ми дългата витара с паркетни гуми не можеше да прави такива неща Явно при v6 моделите окачването е малко по високо или можеби има значение и задкормилното устройство или и 2те, но е факт че витарката катереше доста сериозни баири, които аз като новобранец не исках да минавам . А промени по окачването ще трябват, нисичка е витарката и ще ти е доста трудно ако тръгнеш с нас по разходки но пък не и трябва много на за да се превърне от паркетна балерина в офроуд енимъл
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      Балерината се справи отлично чак се учудих, на брат ми дългата витара с паркетни гуми не можеше да прави такива неща Явно при v6 моделите окачването е малко по високо или можеби има значение и задкормилното устройство или и 2те, но е факт че витарката катереше доста сериозни баири, които аз като новобранец не исках да минавам . А промени по окачването ще трябват, нисичка е витарката и ще ти е доста трудно ако тръгнеш с нас по разходки но пък не и трябва много на за да се превърне от паркетна балерина в офроуд енимъл
      има време

Коментар

Все по-приятни разходки да имаш!

Обаче ми се яви проблем с класификацията на автомобилите. Витарата наистина ли е п а р к е т н а ? И, ако да - откъде накъде?

И къде минава тънката фуга, която отделя паркета от дюшемето? (Ако мога така да се изразя.)

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Не знам как се води но съм готов да докажа на всеки който не му се вярва че е офроуд енимъл а не паркетна балерина

Коментар

Не знам как се води но съм готов да докажа на всеки който не му се вярва че е офроуд енимъл а не паркетна балерина
            ЗА твоята знаем,аз говоря за мойта -с летни гуми,без грам(инч) лифт....и с тоя пушек....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
              ЗА твоята знаем,аз говоря за мойта -с летни гуми,без грам(инч) лифт....и с тоя пушек....
              1 . Инч лифт май си имаш заводски, като погледна отпред носачите ти сочат леко надолу а мойте преди да сложа подложките сочеха леко нагоре и на брат ми е така .
              2 . Паркетните балерини не правят така
              Прикачени файлове

Коментар

Браво бре момци, ей, шило в торба не седи, а защо не го заведе в лайнярето, да покопа малко че да се зарази завинаги, и в понеделник да дреме от 7.30 да отворят гумаджиите за едни МТта 31ци и после от 9.30 часа при Явор за една 6000 лебетчица, за загрявка, в комплект с едно 40 инчово хайлифтче.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Браво бре момци, ей, шило в торба не седи, а защо не го заведе в лайнярето, да покопа малко че да се зарази завинаги, и в понеделник да дреме от 7.30 да отворят гумаджиите за едни МТта 31ци и после от 9.30 часа при Явор за една 6000 лебетчица, за загрявка, в комплект с едно 40 инчово хайлифтче.
                  Заведох го ! Майтап няма ! Аз минах на къс пас всичките лайна а той каза аз тука не влизам ама сигурно му се върти в главата онова "дали щях да мина"

Коментар

Айде на оффроуда. vOid какви са тези "Селски пътечки" ??? Вкарай го малко на хард.
                    Ама нали му е за сефте, да не се уплаши.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                      Айде на оффроуда. vOid какви са тези "Селски пътечки" ??? Вкарай го малко на хард.
                      Ама нали му е за сефте, да не се уплаши.
                      За сефтето лекичко пък после с Митака ще го закараме в големите лайна Само да не го откажем много бързо като брат ми

Коментар

първата разходка е много важна сега едни гуми
                        по така и на следващата е през онова гьолче

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                          първата разходка е много важна сега едни гуми
                          по така и на следващата е през онова гьолче

поздрави
                          Е те на тва гьолче ще му се случи случка само да свърша с реставрацията на "Говедото" и ще има кални бани

Коментар

За сефтето лекичко пък после с Митака ще го закараме в големите лайна Само да не го откажем много бързо като брат ми
                            Дайте го насам в "Кравешкото блато". На 15 км от Варна е. Да си види джипа в кафява окраска.
                            P.S. От това блато май, че само Чуров е излизал без помощ от публиката.
                            Прикачени файлове
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                              Дайте го насам в "Кравешкото блато". На 15 км от Варна е. Да си види джипа в кафява окраска.
                              P.S. От това блато май, че само Чуров е излизал без помощ от публиката.
                              Е сега вече няма да мога да спя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X