Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за трасе около Казанлък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за трасе около Казанлък

Здравейте колеги,тъй като съм от основоположниците на фен форума на Грейт уол,решихме да направим една сбирка на яз.Копринка, да се запознаем.Собствениците обаче,които имат джипки изявиха желание да им организирам едно трасенце,че да има занимавка ,аз обаче не знам какво да им предложа,защото където ходя с нивата,аз ходя да бракониерствам или е супер софт.Не става въпрос за нещо крайно хард,ами някакво трасенце,където да си се порадват на машините.

Които сте карали в района,моля дайте съвет.Горе долу да влизаме в обръча на Бузлуджа-яз.Копринка-Средногорово (мегалита)-Казанлък-Енина.Нещо там
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

От: Съвет за трасе около Казанлък

Братле, с това "аз ходя да бракониерствам" едва ли някой ще ти обърне внимание.
    0898496264 -Пламен

Коментар

Ако си мислиш,че ходя да трепя животни (ловувам) да крада дърва или каквото и да е си в огромна грешка,както и всички останали ,които си го мислят.Използвах израза заради местния хумор,който си създаваме с приятели и неволно съм го вмъкнал.
      Въпросния израз дойде,когато ме спряха катаджии с нивата и ми вика-дай документите да видим тая нива на кой е-аз му казах -е как !? моя е,а той ме погледна и ми каза с тая бракониерска кола не вярвам.
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Извинявам се тогава.
        0898496264 -Пламен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X