Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някъде около Хасково?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някъде около Хасково?

Здравейте, иска ми се да си направим разходка с пикник някъде около Хасково и моля ако някои знае някое яко местенце да сподели. Истината е че малко се издъних пред жената и искам един вид да се реванширам като я заведа на пикник някъде сред природата. Очаквам предложенията ви за което ще съм много благодарен.
    08888 седем шест 888

От: Някъде около Хасково?

Към хижа Аида , има доста места за пикник и чудесна гледка от високо ..
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Да там наистина е красиво, но сме ходили многократно, а ми се иска някое по затънтено местенце.
      08888 седем шест 888

Коментар

Тогава местноста на нимфите там има беседка с 3 големи маси за пикник и има и място за огън и чешма , това е в село Каснаково .
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Заинтригува ме, може ли малко по подробно за тази местност на нимфитеи как се стига до там?
          08888 седем шест 888

Коментар

По принцип е лесно , ще ти пиша на кратко маршрута - влизаш в Каснаково от посока село Добрич караш по средата на селото на горе около 1.500, 2.0 км и стига до едно мостче то има и табели де ама .. после има два черни пътя хващаш пътя в ляво и се качваш на горе около 500. 600 метра и стигаш до местенцето много е хубаво там за излет и за пикник . http://www.haskovo.com/bg/page_22_28.html
            Последно редактирано от jorotk; 16-03-13, 19:40. Причина: линк
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Супер, мястото ми харесва, през седмицата докато жената е на работа ще отида да го разуча и събота или неделя сме там. Благодарско на колегата jorotk
              08888 седем шест 888

Коментар

Първоначално публикуван от yancho Преглед на мнение
                Да там наистина е красиво, но сме ходили многократно, а ми се иска някое по затънтено местенце.
                Останах със мисълта ,че разходката ще е със джип от хижата нататък черни пътища много. На извора винаги е навалица и определението "По затънтено местенце " не важи. Другата дестинация е село Ангел Войвода http://www.haskovo.com/bg/page_27_28.html
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Правилно си разбрал че разходката щее с джип, но ми се иска крайната точка да е на някое готино местенце.
                  08888 седем шест 888

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X