Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един слънчев, кален ден...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един слънчев, кален ден...

Стара Загора - Раднево, или там някъде...

Последно редактирано от Chertoianov; 22-01-13, 17:52.
    Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

От: Един слънчев, кален ден...

Коментар

Уникални кадри и преживяване, предполагам. Специални адмирации!

Коментар

Арно сте се ошлякали! Бравос, ама 'що сте само шашкъни бре?! Къде са госпойците?
        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Качествено сте се окаляли! Поздравления!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Поздрави и от мен,но ние тука не стоим мирни.Изпратихме старата и посрещнахме новата година подобаващо.Всяка неделя сме в гората.
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Страхотна разходка, евала. Само калта по асфалта не ми допадна. Заради такава щяхме да се срещнем челно с един по-тежък...
              HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                Страхотна разходка, евала. Само калта по асфалта не ми допадна. Заради такава щяхме да се срещнем челно с един по-тежък...
                Вие как точно излизате от черния път на асфалт без да го окаляте ?
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Факт е, че вариант има. Аз никога нямаше да се сетя, но Живко Бакалов имаше идея преди да излезем на асфалта, да влезем в едно от селата наоколо по каменист път. Докато стигнем асфалта щяхме да сме се поизчистили. Но понеже имаше здраво окъсване, придружено с предположения (разбра се, неоснователни) за някаква повреда, решихме да излезем от най-близкото място, за да се приберем.

Коментар

Ей, вернага да махнете тия грънчарски колела от червената тойота!
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Супер!Чудесно!Добър подбор на кадри.На единадесетия кадър излиза много хубав речен пясък и чакъл(много бетон забърках от него).Ако Живко си беше карал Нивата нямаше за затъва толковаИначе е добър навигатор....
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                        Супер!Чудесно!Добър подбор на кадри.На единадесетия кадър излиза много хубав речен пясък и чакъл(много бетон забърках от него).Ако Живко си беше карал Нивата нямаше за затъва толковаИначе е добър навигатор....
                        А...... ,тя тази е същата разходка дето я плю в една друга тема........
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          А...... ,тя тази е същата разходка дето я плю в една друга тема........
                          Да не мислиш че не съм разбрал закачката в заглавието на сегашната.Да не мислиш че компроментиращите снимки като са махнати, нещо се променя.А-а ,има сложено самарското знаме на един кадър-демек сме в Ст.Загора.
                          П.П.Между впрочем и Дроба го бъзикна за чистия асфалт....
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                            Да не мислиш че не съм разбрал закачката в заглавието на сегашната.Да не мислиш че компроментиращите снимки като са махнати, нещо се променя.А-а ,има сложено самарското знаме на един кадър-демек сме в Ст.Загора.
                            П.П.Между впрочем и Дроба го бъзикна за чистия асфалт....
                            Знам че напълно си наясно.И прав и не си ще ти кажа защо.Преди време щяхме да правим един обект м-у села, ми.....няма го пътят в нивите изорано чак върху дигите на рекичките........кво прайм А. Има една нива в нашият Бакаджик която само подчертавам само я орат.....и нищо повече ,за субсидии .Е къде да караме...или сме престъпници........
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Знам че напълно си наясно.И прав и не си ще ти кажа защо.Преди време щяхме да правим един обект м-у села, ми.....няма го пътят в нивите изорано чак върху дигите на рекичките........кво прайм А. Има една нива в нашият Бакаджик която само подчертавам само я орат.....и нищо повече ,за субсидии .Е къде да караме...или сме престъпници........
                              Това си е работа на арендатора респективно собственика.Синури,межди и граници не им трябват като си комасират нивите.Те са си направили сметката откъде ще влизат да си работят нивите.Ако нарушават кадастъра чиновниците дето ги снимат и им дават субсидиите,да носят отговорност.Но да тръгнеш през средата на нивата щото в края нямало път...е меко казано вандализъм.Мен ме е спирал председател на кооперация и ми е правил забележка че ходя в нивата.И по време на всеки ловен сезон имаме проблеми със собствениците на земи в ловищата(които на места се припокриват).При изрична забрана не можем да ловуваме.По същия начин стои и въпроса с отчуждените от държавата земи в които се намират рудниците.Всяка година получаваме специално разрешение от директорите да си влизаме в ловното поле(с което впрочем застрашаваме живота на работещите там).Така че истината е някъде там.Но рестрикциите тепърва ще растат,няма да намаляват.Аз лично очаквам да забранят и употребата на МПС в горите за лов,разходки,каляне и др .сърбогъщини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X