Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка край Чепеларе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка край Чепеларе

Днес ще пробваме да пробием през високите части на планината от село Зорница през хижа Изгрев и село Асенец до Чепеларе, вчера опитахме да прекосим в обратната посока но се отказахме след 5 часа разбиване и копане на една 200 метрова навявка.. ще накарам жена ми да снима и ако има интересни материали ще ги кача тук.
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

От: Разходка край Чепеларе

Весела разходка !
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Успех! Чепеларе и страхотен град. Дано успеете, ще чакаме снимки.
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Да Чепеларе е прекрасен град!
        За жалост не успяхме да направим цялата обиколка.. на около 300 метра от хижата се откъснаха тампоните на раздатката и се наложи да я фиксирам с тел и въжета.. след 3 часа под джипа обърнахме и леко-леко поехме обратно по направената партина. Като се приберем в София ще я оправя.
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Eто и малко клипче http://www.youtube.com/watch?v=oxOtZ84oEMI не мога да го прикача нормално..

Коментар

Спадни малко гумите бре
            Лудак

Коментар

На 0.5 бяха..

Коментар

Готино и оригинално клипче.
                Камерката GoPro ли е, че така смело я къпете?
                Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                0888/00-55-37

Коментар

И ти ли сам бе брат !?
                  Наистина е един от най-добрите региони за офроуд в Родопите.
                  Почти не слизаш под 1900 м. Планината е величествена . Гледките са замайващи.
                  Толко е близо по черно от Бяла черква. Не разбирам защо се неглежира от джипарите в нашия регион.
                  Скоро бяхме там .
                  Едното плюскане ни лиши от разкошната гледка.

Поздрави за ентусиазма.

Коментар

Едната е гопро а другата е канон 7д...

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                      На 0.5 бяха..
                      И ад карам с Максис и аз съм имал проблеми с ниското налягане, в смисъл изпускам ги а те пак като напомпани. Проблемът идва от доста твърдият им борд но пък по-трудно разбортират.сега нямам проблем защото отгоре им тежи 6цил- двигател и като ги изпуснеш си спадат нормално. Джипа ти е лек пробвай на 0.2 аз и на толкова съм ги джиткал.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        И ад карам с Максис и аз съм имал проблеми с ниското налягане, в смисъл изпускам ги а те пак като напомпани. Проблемът идва от доста твърдият им борд но пък по-трудно разбортират.сега нямам проблем защото отгоре им тежи 6цил- двигател и като ги изпуснеш си спадат нормално. Джипа ти е лек пробвай на 0.2 аз и на толкова съм ги джиткал.
                        Само шарката им е като на Максис ,иначе са португалски регенерат ... и на 0 налягане пак ще стоят изправени
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

В такъв случай решението е....истински гуми.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X