Днес ще пробваме да пробием през високите части на планината от село Зорница през хижа Изгрев и село Асенец до Чепеларе, вчера опитахме да прекосим в обратната посока но се отказахме след 5 часа разбиване и копане на една 200 метрова навявка.. ще накарам жена ми да снима и ако има интересни материали ще ги кача тук.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка край Чепеларе
Свий
X
-
От: Разходка край Чепеларе
Да Чепеларе е прекрасен град!
За жалост не успяхме да направим цялата обиколка.. на около 300 метра от хижата се откъснаха тампоните на раздатката и се наложи да я фиксирам с тел и въжета.. след 3 часа под джипа обърнахме и леко-леко поехме обратно по направената партина. Като се приберем в София ще я оправя.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Eто и малко клипче http://www.youtube.com/watch?v=oxOtZ84oEMI не мога да го прикача нормално..Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
И ти ли сам бе брат !?
Наистина е един от най-добрите региони за офроуд в Родопите.
Почти не слизаш под 1900 м. Планината е величествена . Гледките са замайващи.
Толко е близо по черно от Бяла черква. Не разбирам защо се неглежира от джипарите в нашия регион.
Скоро бяхме там .
Едното плюскане ни лиши от разкошната гледка.
Поздрави за ентусиазма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеНа 0.5 бяха..Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеИ ад карам с Максис и аз съм имал проблеми с ниското налягане, в смисъл изпускам ги а те пак като напомпани. Проблемът идва от доста твърдият им борд но пък по-трудно разбортират.сега нямам проблем защото отгоре им тежи 6цил- двигател и като ги изпуснеш си спадат нормално. Джипа ти е лек пробвай на 0.2 аз и на толкова съм ги джиткал.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
В такъв случай решението е....истински гуми.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар