Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предновогодишно чупене из Средна гора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предновогодишно чупене из Средна гора

На 30.12 решихме да се огледаме до къде е стигнал Свършекът на света и организирахме набързо разходка из Старозагорското средногорие. Стана ясно, че края на света е закъсал някъде, защото поне до където ние стигнахме всичко си беше на място. Всъщност не съвсем, защото по някое време се оказа, че и двата тампона на двигателя на моето Дискавъри са хванали гората и само моста пречи да падне още по-ниско в очите ми. Но това са нормални кахъри за коли на възраст, която на запад се смята за пенсионна, а за нас са тъкмо след разработка. Едни нови тампончета, много псуване на кралицата Майка, на големите уши на принц Чарлз, на балдъзата на принц Уилям (балдъзата - далеч по въодушевено от останалите), бира (щото такова пие Бакалов!!!) и там още каквото дойде на място всичко ще е наред...

Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

От: Предновогодишно чупене из Средна гора

Отказвам се от бирата ако заради балдъзата на принца ... мали ша я ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Стефко, снимките са перфектни, както винаги. Само не ми стана ясно защо все Живко дърпате или тикате... Голямо закъсване стареца
      Поздрави!
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Специални поздрави на всички от Стара Загора.Да ни е честита новата година,много здраве,любов,късмет и мероприятия да ни донесе.Благодаря ви за всичко приятели,вие ме приобщихте към общността.Очаквам с нетърпение началото на февруари за да бъда с вас.Поздрави и до скоро.Утре съм в Ст.Загора по обяд.Ще ходя до магазина на Вюрт.Ще се радвам ако срещна някой от вас.
        п.п.И ние закрихме годината,но с много кал,лебедки и..........
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Хубаво се получи, като за последно. Сега вече гледаме към новата година.
          0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
            Специални поздрави на всички от Стара Загора.Да ни е честита новата година,много здраве,любов,късмет и мероприятия да ни донесе.Благодаря ви за всичко приятели,вие ме приобщихте към общността.Очаквам с нетърпение началото на февруари за да бъда с вас.Поздрави и до скоро.Утре съм в Ст.Загора по обяд.Ще ходя до магазина на Вюрт.Ще се радвам ако срещна някой от вас.
            п.п.И ние закрихме годината,но с много кал,лебедки и..........
            F/Обади се утре , в сервиза сме цял ден - ще правим на Стефко Диското .
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

ЧНГ на всички,хубави снимки Стефко!
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                Стефко, снимките са перфектни, както винаги. Само не ми стана ясно защо все Живко дърпате или тикате... Голямо закъсване стареца
                Поздрави!
                вярно бе само живко разпъва лебедката,а като гледам на никой друг не му е била нужна

Коментар

Хубаво сте си изкарали. Поздрави на всички.
                  Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Благодаря за споделеното.
                    *Аз да питам макар, че вече май е късно, ама с каква техника са правени снимките ?

Поздрави !

Коментар

Защо да е късно? Тези в случая са със Sony R1. Класика, с която все още се опознавам и на доста снимки това си личи... Но обектива и е просто чудесен. Ще се науча да снимам с него, де!
                      Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Първоначално публикуван от Chertoianov Преглед на мнение
                        Защо да е късно? Тези в случая са със Sony R1. Класика, с която все още се опознавам и на доста снимки това си личи... Но обектива и е просто чудесен. Ще се науча да снимам с него, де!
                        Щото вече поръчах Nikon D3100, ама здраве да е, ще видим какво ще излизне

Коментар

Поздрави!
                          А бе ей портокалов "интосиаст" , не виждаш ли че преподавам уроци по работа с лебедка и управление на джип по трофи трасе ...
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            А бе ей портокалов "интосиаст" , не виждаш ли че преподавам уроци по работа с лебедка и управление на джип по трофи трасе ...
                            Добре че не ти следят лекциите твърде, че след тях ще има доста закъсали.
                            и "интосиаст" се пише ЕНТУСИАСТ , ГОСПОДИН ПРЕПОДАВАТЕЛ !
                            Последно редактирано от borko_ruse; 01-01-13, 19:22.
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Добре че не ти следят лекциите твърде, че след тях ще има доста закъсали.
                              и "интосиаст" се пише ЕНТУСИАСТ , ГОСПОДИН ПРЕПОДАВАТЕЛ !
                              Благодаря , че ме осветлихте по въпроса Г-н Борисов от Руси ...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X