Обява

Свий
Няма добавени обяви.

off или on road

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• off или on road

една кратка разходка до Северозапада,няма нужда от думи, вие познайте off или on road е?

От: off или on road

За дека е това Ванка,то нема пат,б'ахти
    878511557

Коментар

Имаше ли знак за "Винетка"?
      Публикувайте отговор

Коментар

Имаме и още по-лоши пътища.Нашия край е забравен от Пътната агенция(или както там с казва).
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Най-лошият път, по който съм минавал, част от пътната мрежа, е към крепостта Русокастро.
          В Украйна има доста по-лоши и от нашите, хем главни.
          Можем да направим тема за най-лошите пътища от пътната мрежа.

Коментар

Мернах някъде табела Ботево , ми то ако не си по E79 през тея села на'сякъде е пълно с къртици дето подкопават и уронват престижа на АПИ .

п.п. Един път се прибирах от София с някакъв автобус за Козлодуй, че бях изпуснал единствения за наш'то "село", та тоя при Борован като сви на някъде по някакви селия, дупки и какви ли не препятствия. Пътя Враца-Козлодуй - малко над 2 часа , като до Борован си е нормално 20-30мин.

Че сме забравени, забравени, ама не е само тук така. На доста места по някакви закътани селца мрежата не се поддъража. То хората от градовете се изнесоха, какво остава за селата, и за чии им е да я поддържат от АПИ .

п.п.2 Че се сетих, ми то у София ако не е от по-главните артерии, си е почти същото, на места и по-зле. Последния път из редута като обикалях, ами то си е лунапарк
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

аха, преди и след Ботево е. Лятото минават големите камиони с жито и това е резултата.
              Иначе с джипа много се кефех да минавам с газ, сега със субаруто малко по-внимателно го давам, но само на отиване, на връщане заради бурканите пълзя с 5км./ч

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                Най-лошият път, по който съм минавал, част от пътната мрежа, е към крепостта Русокастро.
                В Украйна има доста по-лоши и от нашите, хем главни.
                Можем да направим тема за най-лошите пътища от пътната мрежа.
                Следната тема би си паснала доста като комбинация от информация от първа ръка + снимки и/или видео:
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=147052

Коментар

Ето и от днес у весникО http://www.dnevnik.bg/live/novini_ot...?pic=1#picture
                  Ми да е само северна/северозападна или коя да е част, ми не е.
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    една кратка разходка до Северозапада,няма нужда от думи, вие познайте off или on road е?
                    Според мен това не е разходка , а ОНроуд трофи! Даже ако беше поваляло повечко щеше да има и сериозни водни препятствия! Трябва да се спретне едно състезанийце на тея от Агенцията по пътищата! Леле! Жал ми е за хората, дето си разбиват колите по това нещо наречено " път".
                    Б. Бонев
                    0осем88две6шест71три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X