една кратка разходка до Северозапада,няма нужда от думи, вие познайте off или on road е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
off или on road
Свий
X
-
От: off или on road
Мернах някъде табела Ботево, ми то ако не си по E79 през тея села на'сякъде е пълно с къртици дето подкопават и уронват престижа на АПИ
.
п.п. Един път се прибирах от София с някакъв автобус за Козлодуй, че бях изпуснал единствения за наш'то "село", та тоя при Борован като сви на някъде по някакви селия, дупки и какви ли не препятствия. Пътя Враца-Козлодуй - малко над 2 часа, като до Борован си е нормално 20-30мин.
Че сме забравени, забравени, ама не е само тук така. На доста места по някакви закътани селца мрежата не се поддъража. То хората от градовете се изнесоха, какво остава за селата, и за чии им е да я поддържат от АПИ.
п.п.2 Че се сетих, ми то у София ако не е от по-главните артерии, си е почти същото, на места и по-зле. Последния път из редута като обикалях, ами то си е лунапаркСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
аха, преди и след Ботево е. Лятото минават големите камиони с жито и това е резултата.
Иначе с джипа много се кефех да минавам с газ, сега със субаруто малко по-внимателно го давам, но само на отиване, на връщане заради бурканите пълзя с 5км./ч________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеНай-лошият път, по който съм минавал, част от пътната мрежа, е към крепостта Русокастро.
В Украйна има доста по-лоши и от нашите, хем главни.
Можем да направим тема за най-лошите пътища от пътната мрежа.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=147052
Коментар
-
Ето и от днес у весникО http://www.dnevnik.bg/live/novini_ot...?pic=1#picture
Ми да е само северна/северозападна или коя да е част, ми не е.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеедна кратка разходка до Северозапада,няма нужда от думи, вие познайте off или on road е?Даже ако беше поваляло повечко щеше да има и сериозни водни препятствия! Трябва да се спретне едно състезанийце на тея от Агенцията по пътищата!
Леле! Жал ми е за хората, дето си разбиват колите по това нещо наречено " път".
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар