Обява

Свий
Няма добавени обяви.

боянско езеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• боянско езеро

предполагам всеки го знае..но все пак като идея за вечерна разходка близо до софия е супер! напоследък вместо кал има камънаци и пак е забавно освен събота и неделя де- тогава има туристи предпочитащи ''пътчето'' за пътека. има не лошо огнище с пейка и маса на ок 50м над езерото, а един пич снощи извади към 2 килограмов бял амур!
    Прикачени файлове
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

До: боянско езеро

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
    предполагам всеки го знае..но все пак като идея за вечерна разходка близо до софия е супер! напоследък вместо кал има камънаци и пак е забавно освен събота и неделя де- тогава има туристи предпочитащи ''пътчето'' за пътека. има не лошо огнище с пейка и маса на ок 50м над езерото, а един пич снощи извади към 2 килограмов бял амур!
    А може ли по-подробно ?

Коментар

Риболова там не е ли забранен
      LZ1PER

Коментар

забранено е разбира се но не знам кой упражнява контрола понеже в почивните дни има поне 20 въдици а дори и само за карането по камънаците си струва мога да заведа някого ако има желание
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Аз съм навит за идната неделя. Тази седмица трега трябва да излезне от бокса и веднага мисля да го вкарам в ново приключение.

Казваш огнище си има, значи може добре да си направим една софтроуд разходка. Други желаещи ?
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

абе съвсем софт не е има бая камънак и на две мвста коловоз а на едно и дере, а и една рекичка е издълбала дупка ама на горе е около 25-30 мин каране а пеша ок 1.5-2 ч

Коментар

никой ли не го е пробвал още?кажете мнение

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                А може ли по-подробно ?
                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X