Искам офицялно да поканя всички приятели които искат да починат събота срещу неделя.По случеи моя рожден ден аз и няколко приятелчета организраме ходене на палтки до връх Климаш над язовир Душанци разходката няма да изисква уникална подготовка на машини идеята е да починем да се полюбуваме на природта и да си изкараме добре за мое здраве спането е на палатки като в неделя според това което се реши може да се поразходим където поискаме ако някои иска да доиде да пише тук или за ми се обади на 0878777886 за дамога да предвидя пържоли и тн. екстри за всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рожденния ден на Дявол Коледа на палатки на връх Климаш
Свий
X
-
До: Рожденния ден на Дявол Коледа на платки на връх Климаш
Тръгване събота вечер така че когато свършиш си добре дошълДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеТръгване събота вечер така че когато свършиш си добре дошъл
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеПо това време ще е доста разбит за съжаление. Аз бих се включил, но ще отпадна по същата причина.
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН ДЯВОЛ КОЛЕДА.
Коментар
-
Mоля някои модератор да поправи заглавието че чак сега видях че съм хапнал едното "а" от палаткиДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар