Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в Рила (над х. Заврачица)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка в Рила (над х. Заврачица)

Йори, ти май си рекордьор по височинно изкачване с джип. Успя ли да засечеш най-високата точка , до която се изкачи?

Коментар

Не знам дали е рекорд, но не видях никакви следи там до където стигнах. Нямаше и от мотори. Джипа беше на мястото на червената точка.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Бая височко е, аз поне не знам други да са се качвали по-високо с подобно возило.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Не знам дали е рекорд, но не видях никакви следи там до където стигнах. Нямаше и от мотори. Джипа беше на мястото на червената точка.
          Половин час преди теб там бяха всичките моторджии + АТВ-то. Моите снимки от 16 юни са от същата кота...Но си прав - най-високата точка на Балканския полуостров, до която може да стигне МПС(дву- или четири-колесно) е именно тази, вх. Манчо.
          А твоето изкачване го наблюдавахме всички от срещуположната страна...под зоркия поглед на Маркан.
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Пътят водеше към розовата точка. До там бяха и следите. На нея бях в 14.30ч. Тогава ви гледахме, че сте на отсрещния баир. После започнахте да се спускате. Тогава аз тръгнах по жълтите точки и стигнах до червената която съм отбелязал и на картата. Там бях в 15.10ч. На там нямаше никаква следа от нищо. Невъзможно е да не съм ги видял. Вие кое качване гледахте, първото или второто?
            Според картата в.Манчо трябва да е този острия между червената и розовата точка.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
              Пътят водеше към розовата точка. До там бяха и следите. На нея бях в 14.30ч. Тогава ви гледахме, че сте на отсрещния баир. После започнахте да се спускате. Тогава аз тръгнах по жълтите точки и стигнах до червената която съм отбелязал и на картата. Там бях в 15.10ч. На там нямаше никаква следа от нищо. Невъзможно е да не съм ги видял. Вие кое качване гледахте, първото или второто?
              Според картата в.Манчо трябва да е този острия между червената и розовата точка.

Прав си - гледахме качването ти на дясната точка и слизането малко надолу. След това ние вече бяхме надолу към Заврачица.

А иначе в събота вечер бяхме на розовата точка с една Навара, а през деня с мотори и АТВ на червената точка.
              Преди 2 седмици - на червената с Терано 2.
              Горе долу по същия маршрут, то друг няма.
              А че по-голям "камион" от твоя не се е качвал там - това сигурно е факт!

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Това, че сте се качили, а следи няма само ме радва. Аз също не оставих и мисля, че по никакъв начин не сме навредили на района. А това е най важното.

Коментар

някой знае ли къде са качени другите снимки защото имаше много хора който снимаха ?

Коментар

Първоначално публикуван от juju Преглед на мнение
                    някой знае ли къде са качени другите снимки защото имаше много хора който снимаха ?
                    ...http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=14670

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Наистина да ти завиди човек!

И си направил много хубав фоторепортаж, за който благодаря.

Ето ти три от твоите снимки в "художествено" обработен вид. Не че стават по-хубави, но понякога е интересно.

А за онзи самолет - щом не му знаеш регистрационния номер и собственика, той не е маскирано, а същинско НЛО - НЕИДЕНТИФИЦИРАН летящ обект.

Поздрави!
                      Прикачени файлове
                      Искам България чиста!

Коментар

Браво за разходката ( и снимките ), наистина си е за завиждане, страшна красота

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X