Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка: Какво намерих в гората ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка: Какво намерих в гората ?

Днес реших да се разходя с Бургаския пещерен клуб около Тополовград, от село Мрамор хванахме стар римски път и скоро се натъкнахме на това

след като разбрах какво е го конфискувах

метало-търсач някой явно е имал зор и го е оставил в гората

от там продължихме по коритото на пресъхнала река с цел да стигнем до тясна пещера (сори но и забравих името)

пещерата не ме интересуваше а терена по който се движихме, малки камъни върху речен пясък, изключително неприятно а е пробуксувала ТOYOTA-та а се е окопала адски меко е под нея

първото нещо с което ще се заема е да монтирам блокажи на диференциалите, доста често се окантарвах и колелото във въздуха само прави вятър

имам си и навигатор на тавана, така и не можах да му онеса главата в някое дърво

реката доста се стеснява и се наложи да походим пеша

крайната цел беше достигната

доста тясничко а

и самия вход, нещо не ме влече да се вра там но пещерняците въобще не се замислиха, набързо се екипираха със всичко необходимо и се спуснаха в процепа

мен не ноже да ме накарате за нищо на света да вляза вътре и останах да ги чакам отвън в приятна женска компания и бира
    след около 2 ч. се върнаха и се присъединиха към бирата

Това е скромното ми преживяване от днес, какво ли не ножеш да откриеш в гората

До: Разходка: Какво намерих в гората ?

E ха честито за придобивката вече можеше да станеш номизмат(иманяр) или да търсиш капачки из плажа де да знаеш една такава придобивка никога не е излишна
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

В този край има много долмени ..... и от известно време иманярите ходят да ги "прослушват" ...
      Миналата неделя бях по този район и един горски ми каза, че ги е виждал.
      Бъди сигурен, че са се изпокрили, като са чули жипката ...... и са захвърлили всичко.

А я дай координати .... или трак, че нещо не я знам тази пещера.
      И малко инфо за нея ..... защо е затворена, колко дълбока ... и т.н.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Уаааа! На тоя портал тесничко ли му викаш?!

А пещерата не ми се вижда затворена. Тази врата едва ли се заключва, защото дори да е така над нея е оставено предостатъчно, кото за пещерняк, място за минаване .

Ето пример за тесничък вход на пещера, че и след него е над метър и половина отвесно

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          В този край има много долмени ..... и от известно време иманярите ходят да ги "прослушват" ...
          Миналата неделя бях по този район и един горски ми каза, че ги е виждал.
          Бъди сигурен, че са се изпокрили, като са чули жипката ...... и са захвърлили всичко.

А я дай координати .... или трак, че нещо не я знам тази пещера.
          И малко инфо за нея ..... защо е затворена, колко дълбока ... и т.н.
          Аверите от пещерния клуб записаха кординатите мога да ги взема,

Заарин сигурен съм че не била от тесните дупки но продто това хоби не е за мен, виж ако има пещера в която да покарам джипа става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X