Днес реших да се разходя с Бургаския пещерен клуб около Тополовград, от село Мрамор хванахме стар римски път и скоро се натъкнахме на това 

след като разбрах какво е го конфискувах

метало-търсач някой явно е имал зор и го е оставил в гората

от там продължихме по коритото на пресъхнала река с цел да стигнем до тясна пещера (сори но и забравих името)

пещерата не ме интересуваше а терена по който се движихме, малки камъни върху речен пясък, изключително неприятно а е пробуксувала ТOYOTA-та а се е окопала адски меко е под нея
.JPG)
първото нещо с което ще се заема е да монтирам блокажи на диференциалите, доста често се окантарвах и колелото във въздуха само прави вятър
.JPG)
имам си и навигатор на тавана, така и не можах да му онеса главата в някое дърво
.JPG)
реката доста се стеснява и се наложи да походим пеша
.JPG)
крайната цел беше достигната
.JPG)
доста тясничко а
.JPG)
и самия вход, нещо не ме влече да се вра там но пещерняците въобще не се замислиха, набързо се екипираха със всичко необходимо и се спуснаха в процепа
.JPG)
мен не ноже да ме накарате за нищо на света да вляза вътре и останах да ги чакам отвън в приятна женска компания и бира
след около 2 ч. се върнаха и се присъединиха към бирата
Това е скромното ми преживяване от днес, какво ли не ножеш да откриеш в гората

след като разбрах какво е го конфискувах
метало-търсач някой явно е имал зор и го е оставил в гората
от там продължихме по коритото на пресъхнала река с цел да стигнем до тясна пещера (сори но и забравих името)
пещерата не ме интересуваше а терена по който се движихме, малки камъни върху речен пясък, изключително неприятно а е пробуксувала ТOYOTA-та а се е окопала адски меко е под нея
първото нещо с което ще се заема е да монтирам блокажи на диференциалите, доста често се окантарвах и колелото във въздуха само прави вятър

имам си и навигатор на тавана, така и не можах да му онеса главата в някое дърво

реката доста се стеснява и се наложи да походим пеша

крайната цел беше достигната
доста тясничко а

и самия вход, нещо не ме влече да се вра там но пещерняците въобще не се замислиха, набързо се екипираха със всичко необходимо и се спуснаха в процепа
мен не ноже да ме накарате за нищо на света да вляза вътре и останах да ги чакам отвън в приятна женска компания и бира

след около 2 ч. се върнаха и се присъединиха към бирата

Това е скромното ми преживяване от днес, какво ли не ножеш да откриеш в гората

Коментар