Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Offroad в Стара планина
Свий
X
-
От: Offroad в Стара планина
Ааз като съм си платил витарата с мои пари, и поддръжката и другите рекети си ги плащам сам да не би да карам по-жалостиво?..
Жалиш ли машината-не минаваш.
Ама кой както разбира, няма лошо.
Само да допълня, че мястото на темата не е тук, а някъде из "разходки"...
Да допълня-знам, че на снимка и клип не се получава истинска представа за мястото, но все пак-това е елементарно за минаване, трябваше само малко повече засилка в началото.
И коментара за гумите-Бах теез гуми за 1000 лева, няма да те изкарат ли" направи кърти. Няма значение цената, на подобен терен и гума от 20(примерно) лева, ама със сериозен грайфер ще свърши перфектна работа.
Виж, ако трябва да се похвалим какви гуми сме си купили-цената е много важна.
Не целя да обидя никого.Последно редактирано от Кольо; 05-02-12, 20:30.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Кольо, поне Ти си схванал скритият подтекст на писанието ми,за което-.Нищо лошо,че "юнаците" са качили тези клипове, ама какво общо има вторият пост на "кпм-86" с всичко останало тук
.Киноложка изложба ли ще правим, или що?.
Коментар
-
[QUOTE=Кольо;1759678]Ааз като съм си платил витарата с мои пари, и поддръжката и другите рекети си ги плащам сам да не би да карам по-жалостиво?..
Жалиш ли машината-не минаваш.
Ама кой както разбира, няма лошо.
Само да допълня, че мястото на темата не е тук, а някъде из "разходки"...
Понеже съм нов и не познавам цялостно сайта е добре все пак,че има за тази работа модератори.Другия път вече ще знам къде да пускам клипове и снимки от разходки и събирания.Така,че забележката ти Кольо е правилнаНа Трявна ще те черпя една домашна гроздова.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар