Срещата е от 10:30 до 11 часа на паркинга на Билла Люлин. Мераклии има, но забелязах, че много хора не пишат дали ще идват , а после участват, така че не е ясно колко ще сме.
Важното е да сме минимум 2 джипа. Ако се съберем пак 15 ОК, ще ми бъде също толкова приятно. Който има желание да се пробва в снега е добре дошъл.
При мен се освободи едно пасажерско място, защото един приятел се отказа.
Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Стигнах до средата и вече бях доста поизостанал и реших да се връщам. Нямаше друг вариант освен на заден до манастира. Тогава се обадих по телефона да продължавате без мен и връщайки на заден ми излезе едната задна гума от борда на джантата. Та така пуснах до долу. Гумата се беше напълнила със сняг, като тръгнах да свалям резервната гума видях, че крика не ми работи. Та опрял моста на земята изкопах снега и я смених без крик, само с едно трупче.
Всичко беше ок и съм супер доволен от разходката. Успешна седмица на всички и чакам да разгледам снимките. Поздрави!
Братче, изпусна много... добре че колегите любезни..дърпаха ме нагоре..та и аз видях нещо от разходката... Гегата без гуми е за никъде... а и с гуми сигурно ще е същото ,добре че беше Иван и адаша Цецо, та да ми дават кураж да бутам напред...беше си яка емоция. Благодаря ви момчета, бяхте наистина много любезни! другия път съм пеша!!!
То разходката се превърна в дълбока оран по трасе 1000-1500м. И след приятната почивка и Апване и последващото закъсване на 200м от огъня, двамата Цецовци / аз и момчето с Ге-то/, както и Иван Керчев решихме да се спуснем надолу към 17:00 ч. Ескортира ни до проблемната ливада Мицубишито Л200. Поиграхме си на дядо вади ряпа 2-3 пъти и се спуснахме надолу. Пикапът се върна геройски обратно.
И накрая се бухнах в канавката в селото. И то за да дам великодушно път на попа, който беше с няк'ва Нива и жулеше нагоре доста агресивно. И така всички, които дърпах днеска, ми го върнаха.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Дааа и аз се разписах да тегля малко.... абе супер си беше... притиснявам се за другите колеги... дали са успели да продължат... че и пържолите при нас останаха...
дано са успели другите колеги да се доберат до асфалта... че и пържолите при нас останаха...
Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-01-12, 22:36.
Коментар