Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първата ми разходка.... нищо особено, но все още съм новак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първата ми разходка.... нищо особено, но все още съм новак

Днес за пръв път с новара си придобивка се разходих около с. Лозен край София. Много се изкефих. Като новак в офроуда (а сега като си гледам снимките, съм лаик и в документацята), много се изкефих. Разбире се в сравнение с разказите които съм гледал в този форум, мойто е "паркетна разходка", но като за начало.... това мога.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4702.JPG
Прегледи:1
Размер:173.8 КБ
ID:5827376

Име:IMG_4705.JPG
Размер:193.7 КБ
ID:5827377

Име:IMG_4711.JPG
Размер:143.0 КБ
ID:5827378

Име:IMG_4741.JPG
Размер:168.5 КБ
ID:5827379
    По пътя качих една "магистралка" да ми прави компания и да ме снима(шегищка, това е половинката ми)

Име:IMG_4738.JPG
Размер:184.0 КБ
ID:5827380

Име:IMG_4742.JPG
Размер:159.1 КБ
ID:5827381

Име:IMG_4733.JPG
Размер:157.3 КБ
ID:5827382
    Накрая пакнахе скара. много се изкефих.

П.С. Следващия път по тежък ОФ, и ще отпечтъм едни токчета на тавана за сефте на жипа
    О899 2б2 1З2

До: Първата ми разходка.... нищо особено, но все още съм новак

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Днес за пръв път с новара си придобивка се разходих около с. Лозен край София. много се изкефих. Разбире се в сравнение с разказите които съм гледал в този форум, мойто е "паркетна разходка", но като за начало.... това мога.

Накрая пакнахе скара. много се изкефих.
    Правилно колега ! То от там /скарата/ се тръгва , пък и там се завършва !

Коментар

То така се почва после няма отърване.Иначе важното е че сте си изкарали добре а и малко ти завиждам защото имаш джип а аз мойте разходки ги правя с камион.Все така да продължаваш и чакаме още материали от теб

Коментар

[ATTACH]5850[/ATTACH]
        По пътя качих една "магистралка" да ми прави компания и да ме снима

Така като я гледам като,че ли е "по без гащи"
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Ма то верно така изглежда. По бански е само.

Имаше едно премеждие с мойто тъпо куче, което не можах да заснема т.к. се притесних..... Печейки скарата и пуснал "добитъка" да се разхожда на воля, по едно време идва едно стадо овце към нас водейки го от нащо кучето, а след кучето тича овчаря размахвайки гегата и псува. Едвам го хваняхме да му сложим каишката, притесних се - ще си изкарам някой бой от местните заради тъпия ми пумияр. Но пък открих че теглича е много удобен за връзване на каишката на кучето
          Последно редактирано от iiiopo; 17-06-07, 22:05.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Но пък открих че теглича е много удобен за връзване на каишката на кучето
            Вярно, но зависи от размера на кучето. Ако искате ми вярвайте, но при мен се случи следното: Идват ми на гости едни роднини и си водят кучето. И понеже сме близо до центъра на града и нямаме двор, а в къщи-абсурд, решаваме да завържем питомеца за теглича на Москвича на съседа(вратата на гаража му беше свалена за ремонт). Т.е. 2 в 1 - любимеца вързан, а гаража охраняван. Включваме на скорост, дърпаме ръчната и се качваме да се черпим ... до сутринта, когато съседа иде и мърмори. Слизаме долу и какво да видим: Задните гуми направени, като пълнеж за възглавници, а Москвича наполовина вън от гаража. Не зная, колко е била редовна ръчната спирачка, но любимецът беше чистокръвна каракачанска овчарка на 2,5 год. А когато беше невръстно кутре любимото му занимание беше да разполовява чехлите за баня и да лежи на възглавниците(явно от там е разбрал за размера на пълнежа). Съжалявам, че тогава нямах цифров фотоапарат, иначе щеше да излезе страхотен репортаж (също като на колегата с лебедката и кравата).
            Приятели не се печелят - губят се завинаги.
            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
            Времето е ценно, само ако не бързаш.
            0889623098

Коментар

Здравей колега и от мен.Честита първа разходка.Изкарали сте си добре, а това с кучето е просто"черешката на тортата".Такива неща се помнят и след време ще се сещаш с умиление за тях.Имай предвид ,че първата офроуд разходка се помни винаги.А сега един-два съвета/дано не ти прозвуча като родителско тяло/.Първо и много важно/писано е много във форума/,не ходи в планината сам!!!Защото след първата лека разходка човек придобива една самоувереност в себе си и във възможностите на машината си и риска да стане беля се увеличава многократно.Второто нещо е помисли за някакви по-сериозни гуми ако ще го караш извън пътя.Скоро си смених гумите/даже пуснах тема за първия тест на новите/,и установих че досега само съм си мислел че имам гуми, а повярвай ми те /старите ми гуми/са далеч по-офроуд от тези на твоята кола.Пожелавам ти много и безаварийни оффроуд преживявания.Машинката ти е супер....кефи и се.....Успех.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Lubashki777, благодаря за съветите, абсолютни си прав. Днес пак бяхме на разходка около Бистрица (пак бяхме сами, пак със същите гуми), но се разхождахме из поляните, отдалечавах се на повече от 15-20 мин пеша от бистришко шосе и се движех по пътеки които са за новобранец като мен, най-вече без кал и разбира се много ми беше кеф. При следваща възможност си взимам подходящи гуми и вече ще търся компания да се включа в някоя по вълнуваща разходка. До тогава ще тренирам по детски маршрутчета.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Разходките винаги са приятни,но с компания е още по-приятно.Обаждай се.

Коментар

Браво , браво. То така се почва , от леки разходки и после... айде в голямата кал, лебедки и т.н.

Аз пък насилих мойто камионче до Купена:
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                      Вярно, но зависи от размера на кучето. Ако искате ми вярвайте, но при мен се случи следното: Идват ми на гости едни роднини и си водят кучето. И понеже сме близо до центъра на града и нямаме двор, а в къщи-абсурд, решаваме да завържем питомеца за теглича на Москвича на съседа(вратата на гаража му беше свалена за ремонт). Т.е. 2 в 1 - любимеца вързан, а гаража охраняван. Включваме на скорост, дърпаме ръчната и се качваме да се черпим ... до сутринта, когато съседа иде и мърмори. Слизаме долу и какво да видим: Задните гуми направени, като пълнеж за възглавници, а Москвича наполовина вън от гаража. Не зная, колко е била редовна ръчната спирачка, но любимецът беше чистокръвна каракачанска овчарка на 2,5 год. А когато беше невръстно кутре любимото му занимание беше да разполовява чехлите за баня и да лежи на възглавниците(явно от там е разбрал за размера на пълнежа). Съжалявам, че тогава нямах цифров фотоапарат, иначе щеше да излезе страхотен репортаж (също като на колегата с лебедката и кравата).
                      Е аз имам кавказка, дето е почти същото... това куче си изби тухлите на колибата, ти се благодари че не е запалило Москвича и потеглило нанякъде...
                      жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X