Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Порадвахме се на първият сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Порадвахме се на първият сняг

Вчера тръгнахме на уж "лежерна" разходка с мисълта, че сняг няма да видим.Първоначалният план беше да се качим на бяла черква и от там до Лилково, но поради паднало дърво на пътя сменихме маршрута и се запътихме към Бойково.Групата беше- два джипа от Асеновград и два от Пловдив.Срещата ни бе на х.Здравец.

Групата от Асеновград решихме да направим и една обиколка на трасето от състезанието на миналогодишния събор.Снимки от там няма, защото нямаше достатъчно светлина, а и го преминахме като магистрала (нали вече го знаем наизуст) .Събрахме се с единия пловдивски джип и потеглихме на горе.С втоерия джип се срещнахме по-късно.Падналите клони бяха в сериозни количества, а снега си стоеше на места.
    И се започна:

До тук загрявахме, а сега вече започна сериозната работа, казвам работа, а не офроуд защото повече сечахме дървета от колкото да караме.Повечето от нас имаха резачки, но никой не носеше (нали не очаквахме сняг).

Клонотрошачката

Трошачката свърши със смачкана врата, не издържали ванти и венец около единия спирачен диск

И следва едно здраво ядене и пиене...

От: Порадвахме се на първият сняг

По-късно ще има още снимки и клипове.
    А сега обявявам официално, че този Нисан е сериозна машина!Постоянно го тестваме и винаги ме впечатлява.Разбира се тестовете са в рамките на разумното и възможното.Много добра машина с добър шофьор!
    Ще чакам също и другите колеги да си пуснат снимките...който има.

Коментар

Много хубава разходка се получи.
      Половината джип остана по ония паднали дървета.
      Добре, че поне задния номер прибрахме.
      Започвам нова бронировка, специално за софт разходките организирани от Пешо.
      Решетка на предния булбар.
      Як шпертплат в/у багажника(ще се монтира от пред при нужда от гребло).
      Кръстосани ванти с много яки пружини.
      Тъй като при мен са клиповете, започваме от там.
      Много ме кефи доктора. Как елегантно се измъква от нивата.

Последно редактирано от joro_c; 16-10-11, 16:02.

Коментар

Сега слизам от Здравец, има си доволно нов пресен сняг. Никой още не беше го е газил. А вчера паднахме в кръчмата в Косово и там едни сърнели с масло за малко да провалят ходенето до Пашалийца.
        Прикачени файлове

Коментар

След малко, жална и майка на нивата.

Спасението.

И след това започна сериозното.

Другите ще ги пусне Пешо, щото VBOX не обича длъжките клипове.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Сега слизам от Здравец, има си доволно нов пресен сняг. Никой още не беше го е газил. А вчера паднахме в кръчмата в Косово и там едни сърнели с масло за малко да провалят ходенето до Пашалийца.
            Браво Ице.
            Много готино си прекарал.
            Радвам се , че най- после някой уважи хубавата кръчма в Косово.

ПП. Малко остана да се засечем на Косово. Уплаших се ,че шорткъта към Бяла Черква ще ни се опъне в този дъжд.
            Щях да спестя ремонтите по джипа. Ама пък, ако бяхме залепнали в тая кръчма, може и по-лошо да беше станало.
            Другата харна кръчма е в с.Бойково. Други май не останаха.

Коментар

Айде, ще кача по-малките клипове.

Най-хубавите остават на Пешо.
              Последно редактирано от joro_c; 16-10-11, 16:10.

Коментар

Освен и аз да се разпиша с някоя снимка.
                Но първо искам да кажа, че си изкарах много готино на разходката, пък и тази кръчма, която толкова много цял ден гледаше да ни избяга, хич не се оказа лоша Жоре, мерси, че го игра разбивач на клоните и дърветата! Пешо и той бая повъртя брадвата Търтея беше писал, че преди време някви паднали дървета по елешница им развалили разходката, но при нас движеща сила на групата бяха кИфтетата в Бойково В крайна сметка пътя отново е проходим, дори и за нива/шегичка/

Ето я групата - всеки се радва на ранния сняг. Тук все още никой не подозира, че снега е повалил огромно количество дървета и клони
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8637.jpg
Прегледи:1
Размер:256.7 КБ
ID:5311691

Зимният пейзаж определено ми липсваше!

Име:IMG_8635.jpg
Размер:232.9 КБ
ID:5311690

Име:IMG_8634.jpg
Размер:214.4 КБ
ID:5311689

Пешо все още с усмивка на лице

Име:IMG_8638.jpg
Размер:135.1 КБ
ID:5311692

Кой е по-як?

Име:IMG_8648.jpg
Размер:300.9 КБ
ID:5311694

Това тук е манастира над Бойково, който трябваше да ни компенсира за това, че не успяхме да си изпълним първоначалния план

Име:IMG_8655.jpg
Размер:215.3 КБ
ID:5311695

Тунинг

Име:IMG_8645.jpg
Размер:88.5 КБ
ID:5311693

И при мен протече процеса наречен естествен тунинг - едни по ниски и дебели клони успяха да ми смъкнат багажника барабар със крика. Ще мислим някакво подсилване на закрепването. Чудя се дали да не сваля напречните греди по близо до тавана, за да няма място да се врат клони?!
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Троянски проход.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    И при мен протече процеса наречен естествен тунинг - едни по ниски и дебели клони успяха да ми смъкнат багажника барабар със крика. Ще мислим някакво подсилване на закрепването. Чудя се дали да не сваля напречните греди по близо до тавана, за да няма място да се врат клони?!
                    Благородно ви завиждам на разходката. Ние тук във Варна кой знае кога, ще видим сняг.
                    А по повод багажника аз на тераното нямах оригиналните пръти(шпригли) на които да закрепя багажник. Търсих по морги, но се оказа, че за цената на едната си направих здрав багажник от кух затворен профил, който хванах направо за тавана за усилени места.
                    Идеята ми е,че тия оригиналните не са много здрави. При теб може би другите са се отскубнали, но имай го едно наум.
                    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Коментар

Направо Ви завидях, супер са клипчетата!

Коментар

Супер разходка е станало, около коледа се гответе искам да ме прекарате по този марширут Още веднъж поздрави за разходката
                          Газ 69 2.4i
                          Густо майна, пътят свърши !!!
                          GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
                            Супер разходка е станало, около коледа се гответе искам да ме прекарате по този марширут Още веднъж поздрави за разходката
                            Тури си железните гащи и идвай.
                            Време е да пробваме шорткъта с.Косово-Бяла Черква на сняг или кал.
                            Там ще снимаме за "Големите наклони" - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=67083

Коментар

Вие му се радвате пък аз не мага да си изкарам мотораааа.
                              Прикачени файлове
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X