Колеги смятам да се кача до яз.Калин през с.Пастра. някой ходил ли е скоро че ми казаха че пътя бил затворен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
до яз. Калин
Свий
X
-
От: до яз. Калин
И аз имам такова ... мечта ... за там . Въпреки че преди 2 месеца бях на Рилския Манастир ..( с лек автомобил де) .. не разбрах за пътя - дали може да се минава .. но , все пак виж това : http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1816 .
Ако е възможно да се стигне до язовира , ще бъде отлично , да се съберем повече машини......Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
-
На ВЕЦ-а има бариера и охрана. Миналата година аз ги търсих, за да питам може ли да се кача...така и не се появи никой, бариерата беше вдигната. Горе е много красиво, и много ветровито по всяко време-2500 м. е все пак. Може де се стигне и с нормална кола-прежалена... стига да не е много ниска. Това-от началото на юли, до средата на август. Пътят е изключително стръмен и тесен, не е обезопасен по никакъв начин. От Карагьол до х." Иван Вазов " са 1.5 ч. пеша...това е маскимално късият пешеходен маршрут до там, мисля.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Greg Преглед на мнениеИ аз имам такова ... мечта ... за там . Въпреки че преди 2 месеца бях на Рилския Манастир ..( с лек автомобил де) .. не разбрах за пътя - дали може да се минава .. но , все пак виж това : http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1816 .
Ако е възможно да се стигне до язовира , ще бъде отлично , да се съберем повече машини......
Както е очевидно до Карагьол можеше да се стигне само пеша, но сега вече предполагам, че пряспата се е постопила.
И така. Има много какво да се види по тези места. Едва ли има по-бърз и лесен начин да се качиш на два върха по 26** м, за по около 15 минути, след като си слязъл от колата(визирам връх " Голям Калин" и връх "Голям Полич" - от него се виждат прекрасно Воденичарските езера). Същевременно това е най-близкото място, до което се стига с кола (джип), до хижа "Иван Вазов", за около 40-50 минути сте там.
Прекрасна идея за едноднева екскурзия!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар