Стана много приятен преход 220км. Бургас - с. Бръшлян - Малко търново - с. Бродилово - Синеморец - Бургас
На Лукойл пода се засякахме с доста голяма група "чопаристи" и те тръгнали на разходка

Аз реших да направя тест на ATV Falcon 500cc в разходката се включиха и 3 мотора HONDA XRV650, SUZUKI DR650 и HONDA XL600

Първа спирка от маршрута е село Бръшлян в сърцето на Странджа

ето ме и мен на фона на килийното училище в селото което за моя изненада се е превърнало в гореща туристическа точка

Следва преход до Малко търново и от там покрай кльона на Турската граница оказа се доста отъпкан път почти като асфалтов.
Тук спряхме да хапнем и да подишаме малко чист въздух, че се изтормозихме с прахоляк от пътя

лека проба на блокажите

така изглежда пътят, страхотна красота и пълна скука

Ето я и моята лична шофьорка

Малко преди с. Бродилово мернах едно пътче и веднага се "боднах" там, естествено и другите ме последваха

Слънцето малко ме е "обезобразило"

тук мотористите се предадоха и решиха да не продължават напред

и правилно са преценили с тез тежки мотори и гуми за "кафе" къде са тръгнали в гората

побутаха малко и останаха без въздух

Всички, най-много жените искаха да продължим по царския път но
на екрана на ГПС-а се появи червен трак от Бродилово до Синеморец покрай река Велека

и добре че ме послушаха да тръгнем по него оказа се много живописен път част от резерват

да ама не терена постепенно се превърна в кошмар за мотористите редуваха се дъбоки коловози с големи локви пълни с мека кал

не липсваха и падания но без сериозни последствия освен че едната хонда се презими точно върху прясна кравешка "торта"
Опит за преодоляване на препятствие

или в реката или в локвата

на колегат му беше сефте в гората и си изкара доста весело с нас

местноста наистина е много красива

след 7 км излязохме на моста преди Синеморец, имаше много красиви места и весели моменти, надявам се да се събираме повече хора за такива разходки около Бургас
На Лукойл пода се засякахме с доста голяма група "чопаристи" и те тръгнали на разходка

Аз реших да направя тест на ATV Falcon 500cc в разходката се включиха и 3 мотора HONDA XRV650, SUZUKI DR650 и HONDA XL600
Първа спирка от маршрута е село Бръшлян в сърцето на Странджа
ето ме и мен на фона на килийното училище в селото което за моя изненада се е превърнало в гореща туристическа точка
Следва преход до Малко търново и от там покрай кльона на Турската граница оказа се доста отъпкан път почти като асфалтов.
Тук спряхме да хапнем и да подишаме малко чист въздух, че се изтормозихме с прахоляк от пътя

лека проба на блокажите
така изглежда пътят, страхотна красота и пълна скука
Ето я и моята лична шофьорка

Малко преди с. Бродилово мернах едно пътче и веднага се "боднах" там, естествено и другите ме последваха
Слънцето малко ме е "обезобразило"

тук мотористите се предадоха и решиха да не продължават напред
и правилно са преценили с тез тежки мотори и гуми за "кафе" къде са тръгнали в гората

побутаха малко и останаха без въздух

Всички, най-много жените искаха да продължим по царския път но

и добре че ме послушаха да тръгнем по него оказа се много живописен път част от резерват

да ама не терена постепенно се превърна в кошмар за мотористите редуваха се дъбоки коловози с големи локви пълни с мека кал

не липсваха и падания но без сериозни последствия освен че едната хонда се презими точно върху прясна кравешка "торта"

Опит за преодоляване на препятствие

или в реката или в локвата

на колегат му беше сефте в гората и си изкара доста весело с нас

местноста наистина е много красива

след 7 км излязохме на моста преди Синеморец, имаше много красиви места и весели моменти, надявам се да се събираме повече хора за такива разходки около Бургас
Коментар