Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Така се започва... (болестта Оффроуд)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Така се започва... (болестта Оффроуд)

Това е нещо, като продължение на темата за зелената карта...
    Та, с две думи: колица трябваше да се прекара през България и да остане в Сърбия.
    Колата е Пежо 307; 2.0 16V - 180 к.с. 2WD Съответно спортно окачване и летни гуми с размер 205/55 R17 Кожени салони, бля, бля, бля...
    А, от пред, отзад, на ферибот, изглежда то по следния начин:
    Прикачени файлове
    Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Re: Така се започва... (болестта Оффроуд)

Събитието се развива, на 23 март, около Злати Бор (Сърбия)!
    Времето беше идеално! Дърветата, почти на всякъде цъфнали, но не щеш ли, на планината вали.... СНЯГ и то си вали яко!!! Трябваше да отидем да огледаме един парцел в района и предупредих собственика на колата (който няма книжка и не може да кара...), че от тука си залагам главата, че няма да можем да минем! Защото до сега се движехме по главен път и Сърбите се бяха организирали за секунди след падането на първите снежинки, да чистят пътя със снегорини! Пича ми вика, пробвай! Е как да му откажа!!! С тези данни, стигна изненадващо далеч, но на завоя след барачката колата просто ся хлъзна надолу по баира! Аз спрях, но да обърна беше невъзможно! Наложи се да карам назад по малките, но все пак коловози, които направих на идване и на едно място колата просто реши, че ще се отбие в страни от пътя, без да ме пита... Закъсахме, както се очакваше от по-рано. Тоя сърбина почна да върти некви телефони... аз през това време кротко изринах снега с ръце, с крака, закачих крика и оставаше само някой да ни поддрапне! По някое време се зададе един ГАЗ 69! И всичко приклиючи за секунди! Аз се накефих максимално, скъсах се да се ингиелизгам, а с тази кола усещането е невероятно на Оффроуд! Това беше последния щрих, относно моят избор на превозно средство... 4Х4
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнение
      ...Това беше последния щрих, относно моят избор на превозно средство... 4Х4
      Добре дошъл!
      От тази болест не се умира, ама и лек няма.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Даи да го повдигнем малко Пежото.
        Правил съм го. По лесно е от при Нива.
        Става звяр.

Коментар

За к'во? До две седмици ми идва Витарката от Германия...
          А от болестта, никой не може да се излекува, може би защото, никой НЕ ИСКА... да си губи времето с доктори!

Коментар

За к'во? До две седмици ми идва Витарката от Германия...
            А от болестта, никой не може да се излекува, може би защото, никой НЕ ИСКА... да си губи времето с доктори!
            Ааа Оффроуд Анимал. Яко.

Коментар

Време беше...мдааа,бравус!!!Между другото,задните ти амове за новата Витарка вече те чакат...газови-двойнодействащи,както си му е редЪт...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ами да, тя животинката треа да расте!!!

Коментар

Събитието се развива, на 23 март, около Злати Бор (Сърбия)!
                  Времето беше идеално! Дърветата, почти на всякъде цъфнали, но не щеш ли, на планината вали.... СНЯГ и то си вали яко!!! Трябваше да отидем да огледаме един парцел в района и предупредих собственика на колата (който няма книжка и не може да кара...), че от тука си залагам главата, че няма да можем да минем! Защото до сега се движехме по главен път и Сърбите се бяха организирали за секунди след падането на първите снежинки, да чистят пътя със снегорини! Пича ми вика, пробвай! Е как да му откажа!!! С тези данни, стигна изненадващо далеч, но на завоя след барачката колата просто ся хлъзна надолу по баира! Аз спрях, но да обърна беше невъзможно! Наложи се да карам назад по малките, но все пак коловози, които направих на идване и на едно място колата просто реши, че ще се отбие в страни от пътя, без да ме пита... Закъсахме, както се очакваше от по-рано. Тоя сърбина почна да върти некви телефони... аз през това време кротко изринах снега с ръце, с крака, закачих крика и оставаше само някой да ни поддрапне! По някое време се зададе един ГАЗ 69! И всичко приклиючи за секунди! Аз се накефих максимално, скъсах се да се ингиелизгам, а с тази кола усещането е невероятно на Оффроуд! Това беше последния щрих, относно моят избор на превозно средство... 4Х4
                  Колега причината за неволите ви се крие в долната снимка .Лично аз не сменям зимните гуми с летни докато не изтече и последния ден от месеците с "Р".Преди години имах много по-сериозни премеждия с един празен пикап в една нива.А беше месец апРил.Като гледам пежото трябва да е "тазгодишно",на централната конзола в дясно има един бутон ESP OFF,с натискането му доста щяхте да опростите владеенето на колата в дълбокия сняг.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ами то ESP-то сработваше много от преди това!!! Изключих го още на пътя А колата, не е моя и не е карана цяла зима! За това гумите са и летни, Пирели Pzero, ако не се лъжа и предните вече бяха доволни изтъркани! Ако бях с моя Ситроен (с гуми Гислейвд Норд*фрост 3), там, нямаше и да забележа че е валяло нещо... Но Пежото беше все едно във въздуха!
                    Не беше кой знае какво премеждие, аз просто се забавлявах...

Коментар

А добре дошъл !

Иначе Pirelli PZERO а и всякакви други PIRELLI в този ред направо ги изхвърляй ! Те за лято не стават какво остава за зима.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X