Колеги имам предложение, да направим това лято едно офф роуд походче из Странджата. За мен тази планина е доста непозната. Моля всеки който знае маршрути, исторически забележителности, природни такива, абе всичко, да предложи. Ще спретнем един маршрут, ще уточним дати, скачаме в джипките и напред.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СТРАНДЖА ПЛАНИНА
Свий
X
-
От: СТРАНДЖА ПЛАНИНА
www.strandja.bg/
Не е лошо да звъннете на управата на парка за информация къде може да се кара и къде не.
Все пак си е резерват.
И друго , като се кара в пограничните райони, трябва да се уведомят властите, че ще скитате по черните пътища.
Ние се разминахме с предупреждение в района на Смолян, но казаха, че ще затягат положението.
-
Сега по празниците направихме една прекрасна обиколка из Странджа. 4 мотора, 5 души, 3 дена, 180 км офроуд.
След някой и друг ден ще пусна пътепис със снимки и повече информация. Не вярвайте на категоризацията на пътищата в офроуд картата
Само да кажа, по-любезни и с желание да помогнат полицаи от граничните в Странджа не бях виждал. Само в Румъния съм попадал на толкова учитив полицай.
И да напомня:
Коментар
-
Иване в коя част на Странджа сте били?Ако минавате през Царево някой път обадете се,да ви споделим някоя красива местност ,за да я посетите с моторите си/както правим ние тук./Вчера на бензиностанция Лукойл на изхода на Царево имаше петима мотористи със скутери с Варненска регистрация.Една снимка слагам на Вълчановия мост над Резовска река/от миналото лято е /,но из Странджа има още много какво да се види- стари параклиси,красиви местности,селца...
Коментар
-
Този път бяхме с тежките ендура и се движехме по чакълираните пътища(предимно). Кръстосвахме района между Синеморец и М. Търново. Следващия път може да замъкна хард ендурото с ремаркето дотам и да се обадя да ни водите. Странджа е любимата ми планина. След няколко дена ще четеш и ще гледаш снимките.
Коментар
-
Няма ли мераклии.
Група БЯС мълчи.
Дайте да спретнем едно маршрутче за един уйкенд.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Коментар
-
И от мен едно клипче което сглобих. Леко пускане по Велека с лодка и 400км офроуд за няколко дена. Доста добре изкарахме! Много красива планина!
http://www.youtube.com/watch?v=5D8wyUSwHpYСамо мъртвите риби плуват по течението !
Коментар
-
Първоначално публикуван от PerfectStranger Преглед на мнениеИ от мен едно клипче което сглобих. Леко пускане по Велека с лодка и 400км офроуд за няколко дена. Доста добре изкарахме! Много красива планина!
http://www.youtube.com/watch?v=5D8wyUSwHpYЛюбомир Бончев 0889216605
Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар