Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 3ти Март в Мелник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За 3ти Март в Мелник

За празника си бях решил да си направя една хубава напоителна и вкусна разходка до Мелник.

По гадно стечение на обстоятелствата се получи разходка до Мелник, с изобилие
    от лошо обслужване по заведенията, стара и студена храна, фалшив алкохол
    и тотално погазване на всичко свято.
    Изобщо, всичко до което се е докоснал съвременният българин е опропастено.

Но не трябва да съм толкова черноглед, може само на мен да ми се е сторило така.

След 2 дни ядене на студени и стари пържоли, спирането в турският ресторант
    беше задължително.

От: За 3ти Март в Мелник

Зашто така тия хора,такива хубави спомени имам от там.
    878511557

Коментар

Всички имаме хубави спомени от там.
      Но са го ударили на печалбарство.

За какво да ти дават хубаво вино, като може и такова от 2лв за 5 л туба.
      Ако им дигнеш скандал ти посочват вратата, там винаги има чакащи.

Имаш хубав хотел, ами почисти около него ! Окастри тия шубраци, мизерия пълна е.

Коментар

Пържолите може да са били гадни, но пък снимките ти са хубави! Мелник е много хубаво място, но явно по родните хубави места вече трябва да си се ходи като на експедиция във вражески настроена африканска държава - с всичко в багажника и избягване на контакт с местните....
        Technical Rescue Direct - life lies in courage
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
          Пържолите може да са били гадни, но пък снимките ти са хубави! Мелник е много хубаво място, но явно по родните хубави места вече трябва да си се ходи като на експедиция във вражески настроена африканска държава - с всичко в багажника и избягване на контакт с местните....
          Специално в Мелник трябва да се ходи по никое време. Разбирай - делничен ден, примерно вторник, без да е някаква особена дата, и без да е дългоочаквания ден с хубаво време. Иначе е гмеч неземна и по цяла нощ слушаш пиянски крясъци и прочие.

...ама, никога не съм ходил, очаквайки нещо специално. Просто мястото е хубаво, и има леки и кратки маршрутчета за пешеходни разходки нагоре по чукарите, с хубави гледки към Мелник и наоколо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За съжаление се е превърнало в поредното място за развитие на долнопробен алкохолен туризъм.

Крепостта е превърната в бунище. Има изхвърлени стари дрехи, шишета,опаковки,строителни материали.
            Западнали стари полу-разрушени къщи , около хотелите е мръсно и неподдържано.
            НО най-големият шок беше пред комплекса Рупите. Имаше един бус с изкарани за продажба гащи,чорапи, перилни препарати, дрънкалки...

Коментар

И аз при моето посещение на Мелник прецених,че е по-добре да не се спи там!Страшна цифромания и нелюбезен персонал в заведенията!Поразгледах за час-два и си спах в Сандански,което беше по-добрия вариант,където обаче цените по кръчмите пак са високи,което отдавам на високото гръцко присъствие!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                За съжаление се е превърнало в поредното място за развитие на долнопробен алкохолен туризъм.

Крепостта е превърната в бунище. Има изхвърлени стари дрехи, шишета,опаковки,строителни материали.
                Западнали стари полу-разрушени къщи , около хотелите е мръсно и неподдържано.
                НО най-големият шок беше пред комплекса Рупите. Имаше един бус с изкарани за продажба гащи,чорапи, перилни препарати, дрънкалки...
                Всичко това не е от сега. По мое впечатление е от 3-4 години. Ходил съм преди 6 и преди 4 години. Същото си е. Само дето имаше вино като хората, поне по думите на консумиращите (аз не), и яденето беше що-годе добро.

Нещо, което си струва да се види, а вероятно е няколко дни в годината - има разни обрасли пътечки тук там, превърнали се в нещо като тунели от растителност - това например между полуразрушените стари къщи покрай реката. Та в един период от няколко дни в годината (а може би и не всяка година) там има много светулки. Като погледнеш в тоя "тунел", гледката е като от детска приказка или анимационно филмче. По "стените" проблясват малките им зеленикави огънчета. От 5-6 ходения там за по едно-две преспивания, съм уцелвал момента само веднъж. Беше нещо между юли и началото на септември, ама съм забравил точно, а и сигурно е различно всяка година. Не подлежи на снимане, не подлежи на филмиране, освен със специална техника. Просто трябва да се види. На другата вечер нямаше и помен от светлинното шоу (вече петък вечер), но пък имаше доволно пиянски възгласи цяла нощ.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Специално в Мелник трябва да се ходи по никое време. Разбирай - делничен ден, примерно вторник, без да е някаква особена дата, и без да е дългоочаквания ден с хубаво време. Иначе е гмеч неземна и по цяла нощ слушаш пиянски крясъци и прочие.

...ама, никога не съм ходил, очаквайки нещо специално. Просто мястото е хубаво, и има леки и кратки маршрутчета за пешеходни разходки нагоре по чукарите, с хубави гледки към Мелник и наоколо.
                  Ами аз май все така "по никое време" съм ходил няколко пъти, но за последно преди 4-5 години. Мястото ми е много приятно, а от контактите с местните никога не съм имал ярък спомен нито в положителна, нито в отрицателна посока. Имам един сервитьорски бисер от там - даже помня кръчмата - лозницата. Та там един от "управителите" видимо почерпен, реши да помага на сервитьорите като видя, че не насмогват. Явно, обаче координацията го беше изоставила и с добре премерен жест метна купичката с чесън и оцет право върху приятелката ми (настояща съпруга ) Та пича с желязно спокойствие се обърна и каза: Не се притеснявайте, госпожице, случват се такива неща Това определено ни развесели.
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                    ...а от контактите с местните никога не съм имал ярък спомен нито в положителна, нито в отрицателна посока....
                    По-добре и аз не можех да го кажа. То е и както случиш. И между привидно еднаквите заведения има голяма разлика, и като обслужване, и като кухня.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X