Всичко започна от тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...=112674&page=1
След като се чухме с колегата Ники и се разбрахме къде да се чакаме аз натоварих всичко което сметнах ,че може да потрябва и бях там в уреченият час. Дойдоха колегите с Нисана на колегата Сабин и тръгнахме из планината малко преди закъсалият джип се оказа че и други колеги са се отзовали и там ни чакаха още 2 джипа колегите Бени , Савов и Гошко лошко(ако сбъркам на някой името или ника моля за извинение ама имена трудно помня
) Те бяха спрели на 300-400 метра от закъсалата тойота бяха ходили огледали и се бяха върнали при джипките си , за да не вървят пеша им беше осигурен атракцион возене в каросерията на пикапа
. Стигнахме до закъсалата тойота огледахме ситуацията, След бърза преценка Сабин намести нисана с лебедката и извади колани и полиспаст тъй като беше малко сложно между дърветата и започнахме с дърпането наложи се и малко жива сила за корекции , но според мен излезе доста лесно . След като вече бе на равното колата се пристъпи към смяна на спуканата гума , обаче се оказа че и неговата гума и моята нестават тъй като са плитки гайките и са само за летите му джанти и немогат да затегнат джантата . Колегата с другата тойота която беше паркирана малко по-назад в трасето каза , че има подходящата гума и се разходихме да я вземем . С неговата гума всичко стана както трябва . След това колегите пак се качиха на тойота атракцион (за да си спомнят как е в казармата
) и се върнахме всички се качихме по джиповете и си тръгнахме обратно . Ще помоля колегите които снимаха и те да качат по някоя снимка тук .
Разходката беше приятна времето беше чудесно и мисля ,че всички единодушно решихме , че по често трябва ад си правим такива спасителни операции

След като се чухме с колегата Ники и се разбрахме къде да се чакаме аз натоварих всичко което сметнах ,че може да потрябва и бях там в уреченият час. Дойдоха колегите с Нисана на колегата Сабин и тръгнахме из планината малко преди закъсалият джип се оказа че и други колеги са се отзовали и там ни чакаха още 2 джипа колегите Бени , Савов и Гошко лошко(ако сбъркам на някой името или ника моля за извинение ама имена трудно помня

Разходката беше приятна времето беше чудесно и мисля ,че всички единодушно решихме , че по често трябва ад си правим такива спасителни операции

Коментар