Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна приказка в Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зимна приказка в Ясен

Здравейте! Малко продължение на темата от вчера - точно 1 година по-късно.
    Отново е зимна приказка в Ясен и околностите, но за съжаление без приказната снежна покривка от миналата година. ( Тази зима все още не сме се радвали на снежна покривка... )
    Площада на Ясен: разтоварване на "Посмешището" на Киро, строй се, преброй се и смело напред.

По брега на Дунав-а:

Снимал съм само самостоятелната заигравка на Киро:

Е, не мина и без мятане на лебедка, за съжаление на асистенцията:

Още няколко кадри край реката:

От следващите общи заигравки нямам кадри, на първата присъствах, но не снимах, на следващата бях зает около огъня за мръвките

А на последната отново не присъствах - дано някой да е бил по-прилежен от мен и да качи някоя снимка.
    Благодарение на героичните усилия на Доктора около тиганите станаха чудни мръвки! Е и материала беше на ниво, де.
    Хапване ( отново не снимах, зает с усвояването на "материала" ), няколко раздумки и отново едни към града, други по-"щури" към поредната заигравка. И те така....
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Благодаря, Вальо, само ти оцени старанието ми в "логистиката"! Другия път за "ентусиастите" - вафли "Боровец", по една Арчарска боза, и юруш! Поздрави!
      "Make love, not war!"

Коментар

Добра разходка сте направили! Поздравления.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Още няколко снимки от двата ми опита да стигна до вилата.
          Първия беше точно преди 2 седмици
          Във Видин имаше 30-40 см. сняг, но извън града положението беше доста по-зле.

След разклона за Ясен пътя все повече се стесняваше, а натрупаните преспи отстрани все повече растяха на височина.

Никой не беше правил опити да слиза от селото към вилната зона, дори и пеша, а пък дори и с джипката нямах никакъв шанс.
          Реших да не рискувам излишно. С голям зор намерих местенце, където да обърна назад ( добре, че един човек се щураше по двора, та ми отвори вратника си, с няколко маневри смених посоката на движение ).

След като не стана от първия път, леко "подвихме опашки" и оставихме напъните за по-добри времена...
          Казано е:
          -"Обичай ближния",

Коментар

Миналата събота и неделя имаше приятни семейни тържества, та въобще не остана време за Ясен.
            Втори опит - днес:
            Никъде нямаше сняг, но долу около виличката се топи най-късно:

Ето и първите "предвестници" на пролетта:

Появи се и част от "цялото кралско войнство", за да се "пооблажи". Единия от "Рижковците" и "Черньо", последния се изявява като началник на "войнството":

Няколко погледа към реката и отсрещна Румъния

Братовчеда и жена му се качиха от тяхната вила

и хайде обратно към града....
            Казано е:
            -"Обичай ближния",

Коментар

Привет, Вальо, вече няма да е зимна, ами пролетна приказката, но се надявам да има продължение! Та в този ред на мисли да спомена , че в "пространството" се носи идея за разходка в неделя - 11.03. Киро предложи посоката да е с.Дружба/все е влашко/, с нагласата за soft-, ма знае ли човек, ако почнат дъждове! Да го мислим до петък, а?
              "Make love, not war!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
              X