Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пирдоп-Копривщица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пирдоп-Копривщица

По работа бяхме до Пирдоп и си направихме разходка до Копривщица:

Беше много приятно стига да не валеше през цялото време, на места и лек сняг, с яка мъгла - минахме през места който със сигурност са Много красиви ама нищо не видяхме.
    Хотела "Борова Гора е много приятен и за моя изненада с много добра Кухня!

Искам да изкажа мойте Благодарности на Савата, Гого Флекс, Борко, Теодор, Фулдата, Братя Петрови и още много хора който ми помогнаха в труден момент - хидравликата за 6-ти път изпусна точно пред Хотел и прибирането до София се очертаваше Изключително трудно (тъй като хидравличната помпа е вградена в двигателя и не може да се изключи). Благодаря на всички, Определено има Много Стойностни хора в този Форум.

Ето и малко снимки от Дани:

Последно редактирано от alex_markov; 01-04-07, 11:37.

Re: Пирдоп-Копривщица

Алекс черна точка ти пиша що не се обади да се видим
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
      Алекс черна точка ти пиша що не се обади да се видим
      Съжалявам, но бяхме с много (както писах бяхме по работа) хора и не спирахме въобще. Ако дойдем на разходка ще звънна.

Коментар

ами браво а снимки не направихте ли?
        тази природа блазяви....
        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
          ами браво а снимки не направихте ли?
          тази природа блазяви....
          поздрави
          Вече има и снимки благодарение на Dani

Коментар

Много яко, съжалявам, че не бях с вас...

Коментар

Тази жълта повърхност - кал ли е, пясък ли е ? А и се вижда, че "буханката" се държи добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                Тази жълта повърхност - кал ли е, пясък ли е ? А и се вижда, че "буханката" се държи добре.
                Това е нещо уникално, точно като в пустиня (не че съм бил но съм гледал филми). Като хидиш по него е все едно пясък, но да си призная не посмях да го пипна .
                LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani Преглед на мнение
                  Това е нещо уникално, точно като в пустиня (не че съм бил но съм гледал филми). Като хидиш по него е все едно пясък, но да си призная не посмях да го пипна .

И на мен ми прилича на пустиня. Не че съм бил на такова място, но правя асоциации с дюни, които съм виждал по филмите. Нямах представа, че в България може да има такова място .... и почви, ако може да се нарече така.

Коментар

Като видях първата снимка с тойотата в "пустинята" помислих че нещо сте объркали снимките и сте пуснали от Париж- Дакар !
                    Че къде точно се намира това чудо ? Пясък ли е наистина.
                    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                      Като видях първата снимка с тойотата в "пустинята" помислих че нещо сте объркали снимките и сте пуснали от Париж- Дакар !
                      Че къде точно се намира това чудо ? Пясък ли е наистина.
                      Това е Хвостохранилище (ако не бъркам нещо) и се намира над Пирдоп в средна гора, интересно място. Въобще природата около Пирдоп е много красива, жалко че времето не беше като днес.

Коментар

Ами като гледам трябва да го повторим някой път като нямате работа и поканите повече хора.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                          Ами като гледам трябва да го повторим някой път като нямате работа и поканите повече хора.

ми то днес, ако се не лъжа, Мишко поведе колоната точно натам, като се върнат, ако не са вече най-вероятно ще пишат в тяхната тема.

Коментар

браво много красиво не очаквах да видя такова нещо..
                            хайде дано хард групата да са снимали така ше се види повечко от тези хубави места
                            поздрави

Коментар

За съжаление групата от пирдоп не можа да дойде и в събота, тъй като джиповете се правеха - бяха в бокса цял ден. Другия път се надявам да сме на линия!
                              Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X