Нова Година - Нов "Оффрод".Предлагам следния маршрут:Русе-Николово-Мартен-Сандрово-СливоПоле-Юпер-ЦарСамуил-НоваЧерна-СтароСело-Тутракан.Трасето е леко могат да заповядат и колеги с прежалени леки автомобили
.А за Хардажийте съм сигурен ,че покрай пътя ще си намерят достатачно места за "Заиграване".Тръгване както винаги от ОМВ Здравец в-" Когато станем готови" но не по рано от 09 часа.За да няма сърдити съм си купил Фотоапарат и снимки ще качвам и Аз.Уточнявам И аз " Защото една птичка тема не прави".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"ПЪТЯ НА КАБЕЛА" Да се разходим из Русенско на 02.01.2011г.
Свий
X
-
"ПЪТЯ НА КАБЕЛА" Да се разходим из Русенско на 02.01.2011г.
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusevТагове: Няма
-
От: "ПЪТЯ НА КАБЕЛА" Да се разходим из Русенско на 02.01.2011г.
Забравих най-важното.
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА ...ама как само викам а.
И накрая но не на последно място "Шефе обичам Те ,Ти си голям.... "Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
-
Вино защо не .Даже може да не изпълняваме целия маршрут,а например да стигнем до Нова Черна да си направим барбекю с Чаро на Дунава.Другата седмица правим "Пътя на кабела"2 и продължаваме нататък.

Последно редактирано от Zahari; 31-12-10, 14:48.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
Понеже темата е в софт разходките, предлагам този път наистина да си направим лека разходчица, гарнирана с барбекю.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Може и по асфалт да минеш, да не се пречкаш на хардаджиитеПървоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеПонеже темата е в софт разходките, предлагам този път наистина да си направим лека разходчица, гарнирана с барбекю.
Аз няма да присъствам, че съм с проблем в автомобила. Спокойно, знам че не ви се вярва, но и на витарката и се случва да има болежки.
Коментар
-
Ама, поне ще стигна до барбекютоПървоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнениеМоже и по асфалт да минеш, да не се пречкаш на хардаджиите
Аз няма да присъствам, че съм с проблем в автомобила. Спокойно, знам че не ви се вярва, но и на витарката и се случва да има болежки.
, а като чета поста ти, ти няма да успееш
П.П. За едната ти кола ми е ясно. Понеже е при мен, нормално е да е с проблем. Ама джипката не съм я докосвал от няколко месеца, защо и тя не върви?Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Едната хвърли водата, а другата маслото и най хубавото е, че е в най неподходящото и студено време.
Гарнитурата на капака на главата не изтрайва, вече трети път хвърля масло от там. Не че не я карам, ама не ми се рискува излишно чак до Тутракан.
Захари, не се разбира, какво се крие зад многоточието?
Коментар
-
Той Шефа си знае..Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
Коментар
-
Коментар
-
Наско благодаря за подкрепата.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар