Момци, какви ще ги вършим тази неделя, май времето не е много за BBQ, но на мен ми се излиза. Давайте идеи нищо, че още е сряда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
разходка - неделя 25.03.2007г
Свий
X
-
Re: разходка - неделя 25.03.2007г
Нали някакви циклони шяло да има.. Иначе съм и аз за. Ако ще е кофти времето може нещо полигонче ако има някъде..
едит: сега се сетих, че сигурно няма да мога да го карам мойто зверче идните няколко дни, че ще съм без документи.. по-скоро аз няма да мога да участвам, въпреки желанието. Освен ако не се возя с някого.VW Touareg V10, 5000cc
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеНали някакви циклони шяло да има.. Иначе съм и аз за. Ако ще е кофти времето може нещо полигонче ако има някъде..
едит: сега се сетих, че сигурно няма да мога да го карам мойто зверче идните няколко дни, че ще съм без документи.. по-скоро аз няма да мога да участвам, въпреки желанието. Освен ако не се возя с някого.
Абе до тогава ще отминат циклони, мусони и пр, нали знаеш "всяко чудо за три дни"
защо си без документи, какво му е на гръчовио?
Аз ще съм сам-така че, за да не тичаш след насмога да ти подсигуря дясната седалка
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеНали някакви циклони шяло да има.. Иначе съм и аз за. Ако ще е кофти времето може нещо полигонче ако има някъде..
едит: сега се сетих, че сигурно няма да мога да го карам мойто зверче идните няколко дни, че ще съм без документи.. по-скоро аз няма да мога да участвам, въпреки желанието. Освен ако не се возя с някого.Нема да е толкова луксозна, но като поснем Голди да преспи една нощ у нея че стане с кожено космат салон.
И да те предупредим дека нема ДиВиДи у огледалата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеИ да те предупредим дека нема ДиВиДи у огледалата.
да бе да такива без DVD ги не нещеме у клубо.LZ1PER
Коментар
-
Соти води миналата неделя, но за тази предлагам направо аз да се пробвам.
Обещавам да няма коловози по-ниски от 30 санта.
Обещавам да няма клонки по-тънки от среден пръст.
Навявания от сняг по-малки от метър не се признават.
DVD ще бъдат сложени като подложки за хай-джековете.
Стелките ще бъдат положени за леко минаване през калта.
Климатиците ще бъдат изключени за да има максимум сила двигателя.
Колите да бъдат намазани обилно с полир паста за да се хлъзгат между дърветата.
Всички да са обути с гумени галоши.
Само ме изберете и мамата ще ви таковам. ( това последното не съм го писал аз)LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеСоти води миналата неделя, но за тази предлагам направо аз да се пробвам.
Обещавам да няма коловози по-ниски от 30 санта.
Обещавам да няма клонки по-тънки от среден пръст.
Навявания от сняг по-малки от метър не се признават.
DVD ще бъдат сложени като подложки за хай-джековете.
Стелките ще бъдат положени за леко минаване през калта.
Климатиците ще бъдат изключени за да има максимум сила двигателя.
Колите да бъдат намазани обилно с полир паста за да се хлъзгат между дърветата.
Всички да са обути с гумени галоши.
Само ме изберете и мамата ще ви таковам. ( това последното не съм го писал аз)
Коментар
-
Ясно,Голди кандидатства за председател на софт клуба.Обаче нещо агресивна ми се вижда платформата муВ момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнениеЯсно,Голди кандидатства за председател на софт клуба.Обаче нещо агресивна ми се вижда платформата муLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеАма ще те вържеме за Гръчавио джип, па да те видим как ще се напъваш като глист на буца (3т., 5000 кубика, безброй коне)
Става.
И при скорост 180 км ч. ще давам светлинни знаци, че искам да го изпреваря...
Става въпрос за Уазика, щото паджерото си върви нормално с толкова.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеСтава.
И при скорост 180 км ч. ще давам светлинни знаци, че искам да го изпреваря...
Става въпрос за Уазика, щото паджерото си върви нормално с толкова.
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнениеЯсно,Голди кандидатства за председател на софт клуба.Обаче нещо агресивна ми се вижда платформата му
Това с цел по- малко хлъзгане. Бе майтап бе, да не се върже някой.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеА ти докога ще се скътаваш?В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
да бе да такива без DVD ги не нещеме у клубо.
Пепи, Коце, да видим как ще е времето, може и да се възползвам от офертата. Тамъм ще мога да си цуцам някоя биричка докато вие въртите геврекаVW Touareg V10, 5000cc
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар