Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На хижа в Стара Планина.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На хижа в Стара Планина.

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    В най-скоро време ще се кача и аз до х.Русалка,че като гледам снимките и ме хваща яд как не съм посетил това хубаво място до сега.Е разбира се няма да съм сам де-надявам се,че ще има и други мераклий от Ямбол и Сливен с 4х4 машини.
    Пиши едно л.с. като решите кога, току виж този път успея да дойда.

Поздрави на колегите от Стара Загора, виждал съм няколко пъти подготвени машини там, но не знаех, че има такъв сериозен клуб (въпреки че е близо до акъла - голям град, балкан/средна гора на близо колкото искаш).
    Александър

Коментар

Нали на Смесите, зад онова частното , ограденото, дето е на 100 метра от разклона по посака х. Тъжа, има две бунгала на парковата охрана. Аз мислех, че сте ходили до тях да питат дали може нагоре към Триглав. Та пред тях има масивна маса с две пейки, дар отнас. За тях те питах. Но май ти си питал на КИП Сладката вода, охраната на бариерата, дали може нагоре. Карай, не е от значение това, беше ми любопитно.
      А иначе страхотен излет сте направили, и на мен ми е стара мечта да се кача до Триглав с джипа, пеша съм го правил.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Нали на Смесите, зад онова частното , ограденото, дето е на 100 метра от разклона по посака х. Тъжа, има две бунгала на парковата охрана. Аз мислех, че сте ходили до тях да питат дали може нагоре към Триглав. Та пред тях има масивна маса с две пейки, дар отнас. За тях те питах. Но май ти си питал на КИП Сладката вода, охраната на бариерата, дали може нагоре. Карай, не е от значение това, беше ми любопитно.
        А иначе страхотен излет сте направили, и на мен ми е стара мечта да се кача до Триглав с джипа, пеша съм го правил.
        Значи питахме наистина на въпросните бунгала,само че....толкова бяхме концентрирани да уговорим човека да ни пусне там,че....нищо не съм видял наоколо.....
        На Триглав за втори път се качвам и отново и отново бих казал че е едно невероятно местенце.Най-ми харесва обаче късна пролет или ранното лято там.Езерцето в подножието е пълно с вода,а всичко наоколо е свежо-зелена трева.....понякога дори го сънувам това!!!
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Мисля,че само до пътя имаше пейки и маси точно преди да се изкачиш до бунгалата.Но табели не видях никъде.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Завиждам Ви за готиния уйкенд, за невероятните красоти, на които сте се насладили и за купона, който сте си сътворили.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Свалям ви шапка просто нямам думи има много места в България които трябва да се посетят и това е едно от тях и то с добра компания

Коментар

Искренно Ви завиждам за разходката.Толкова задружни само Заралии може да са.
                Браво за снимките и разказа.
                Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Първоначално публикуван от VesMil Преглед на мнение
                  Искренно Ви завиждам за разходката.Толкова задружни само Заралии може да са.
                  Браво за снимките и разказа.
                  Следващият път с Нас!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Следващият път с Нас!
                    С Удоволствие,само че нямам джипка !
                    Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Първоначално публикуван от VesMil Преглед на мнение
                      С Удоволствие,само че нямам джипка !
                      Ще те возим при някой от нас ... няма проблем!Желанието е по важно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X