Аз обаче предлагам да си го направим на фанелки / флагчета. Лепенки не всеки обича да лепи, аз като цяло хич не обичам лепенки и надписи. Колко съм се гневил като измислиха от КАТ всички тези лепенки по прозорците не ме питай.
ОК, дайте предложение къде могат да направят фланелките, за който иска - лепенки и така....
Ама нема ли да е по-добре гумите на барбекюто:
да са както си требва, щото така са завъртени наникъде
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
ОК, дайте предложение къде могат да направят фланелките, за който иска - лепенки и така....
Ама нема ли да е по-добре гумите на барбекюто:
да са както си требва, щото така са завъртени наникъде
Ето го малко променено
Прикачени файлове
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Дайте да измислим някаква стилна, семпла емблема! Все пак това, че в разходките ни участва скара не значи, че тя е основната цел на срещите ни, нали?
Севдо,напълно съм съгласен с теб.
Колеги,на мен тази емблема ми допада:
Нищо че Димата я е взаимствал от чужд саит,има джип и няма забрани,освен това е семпла.
Севдо,напълно съм съгласен с теб.
Колеги,на мен тази емблема ми допада:
Нищо че Димата я е взаимствал от чужд саит,има джип и няма забрани,освен това е семпла.
Като сменим надписа с нещо от типа на SOFT OFFROAD BULGARIA и ще заспи.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Е добре де, ама сега какво правиме? За емблемата ясно - тая с джипчето на паркет, ама с лепенките и фланелките.... Какво се прави по принцип - всеки си намира начин да си направи лепенка или някой ги прави и другите си ги взимат от него?
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
Коментар