Ето нещо като идея.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Софт разходкаджиска емблема
Свий
X
-
Re: Софт разходкаджиска емблема
аз съм ЗА, разпечатвай 100-тина бройкиПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕто нещо като идея.
LZ1PER
-
Ей, я не плагиатствайте на хората логото!
На всичкото отгоре шведските другари не ми изглеждат много софт. Я вижте снимки от сайта им. Хората са си хард та дрънкат...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Аз затова съм я дал като идея. Щото забранителната символика по другата не ми създава положителни асоциации. Освен това ще си я побългарим - колко му еПървоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЕй, я не плагиатствайте на хората логото!
На всичкото отгоре шведските другари не ми изглеждат много софт. Я вижте снимки от сайта им. Хората са си хард та дрънкат...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Слагайте едно барбекю с 2 кръстосани бири и сте готовиПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеОсвен това ще си я побългарим - колко му е
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Е, не това е емблемата на хард барбекю, сега говорим за софт разходка...Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеСлагайте едно барбекю с 2 кръстосани бири и сте готови

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ни ни харесва, ние сме мирни хорица, черепи и кокали не са за нази...Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеАко на бг офроуд екстриим емблемата ви харесва правим дисциплина ядене и пиене и идвате на изпит.
Че като гледам в какви ремонти сме се забили маи меките са по активни.

Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение.....маи меките са по активни.

B+
Коментар
-
Мога да предложа друууууууга. Само кажи ти ли си шшшшшеафа.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНи ни харесва, ние сме мирни хорица, черепи и кокали не са за нази...
Коментар
-
Нъц...Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеМога да предложа друууууууга. Само кажи ти ли си шшшшшеафа.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Сърби ли те д..то?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеДима,за к'во ти е "софт"-емблема?Днеска някой хора си заслужиха "хард"-четата...

Щот доста благословии си отнесъл и още ги отнасяш
Коментар
-
А, що пък аз, аз съм си доволен, нямах проблемиПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеАйде,изяжте ме ся...

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар