И аз пуснах тема за неделя, не знам дали си я видял, но си търся компания за каране около София. Не познавам добре района та с предпочитам с някой, който знае.
Тодор Томов
============================= Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
И аз пуснах тема за неделя, не знам дали си я видял, но си търся компания за каране около София. Не познавам добре района та с предпочитам с някой, който знае.
Няма проблем, заповядай за нас ще е удоволствие, само да се организираме нещо, ей сега ще се размърдат да напишат по нещо
Севдо, Гранд, Влади333 и другите , айде бе момчета, дома ще си стоиме давайте идеи, че врме няма
П.П. а quadra що се скътава???
братчед какво стана с теб няма ли дайдеш да ти дам моторчето-бирата е от теб де, ама ти си знаеш
Днес на пейнбола предложих,да направим една разходка подобна на миналата събота.Незнам ТТ какво има в предвит като казва около София.Ако приемете моето предложение,маршрута ще е с дължина около 100км.,вие кажете съгласни ли сте.
Днес на пейнбола предложих,да направим една разходка подобна на миналата събота.Незнам ТТ какво има в предвит като казва около София.Ако приемете моето предложение,маршрута ще е с дължина около 100км.,вие кажете съгласни ли сте.
Дай по-конкретно? на същото място ли имаш впредвид?
с километража нямаме проблеми.Нито със средната скорост.
Тодор Томов
============================= Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Маршрута е подобен на миналата събота.Най добре е да тръгнеме приз Бистрица,Ярлово,Лисец и BBQ,след това Г.Д.,Д.Д. и от там ако има време може да минеме през планината до Боснек.Ако ли не от Д.Д.по магистралата Перник и София.
Маршрута е подобен на миналата събота.Най добре е да тръгнеме приз Бистрица,Ярлово,Лисец и BBQ,след това Г.Д.,Д.Д. и от там ако има време може да минеме през планината до Боснек.Ако ли не от Д.Д.по магистралата Перник и София.
Севдо зави ли болтовете,ще дойдеш ли с нас?
п.п.
Предлагам срещата да бъде в Симеоново на центъра.Вие предложете час.Ще чета след полунощ,тъй като сега излизам.
Коментар