Нещо конкретно или ще се спасяване по единично
?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
за неделя 11.03.2007г.
Свий
X
-
Re: за неделя 11.03.2007г.
И аз пуснах тема за неделя, не знам дали си я видял, но си търся компания за каране около София. Не познавам добре района та с предпочитам с някой, който знае.Тодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
-
Няма проблем, заповядай за нас ще е удоволствие, само да се организираме нещо, ей сега ще се размърдат да напишат по нещоПървоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеИ аз пуснах тема за неделя, не знам дали си я видял, но си търся компания за каране около София. Не познавам добре района та с предпочитам с някой, който знае.
Севдо, Гранд, Влади333 и другите
, айде бе момчета, дома ще си стоиме
давайте идеи, че врме няма 
П.П. а quadra що се скътава???
братчед какво стана с теб няма ли дайдеш да ти дам моторчето-бирата е от теб де, ама ти си знаеш
LZ1PER
Коментар
-
Аз може би ще съм "пас", днес ми се отвори работа
А довечера съм на едно събиране и не знам утре дали ще мога да стана сутринта
Коментар
-
Днес на пейнбола предложих,да направим една разходка подобна на миналата събота.Незнам ТТ какво има в предвит като казва около София.Ако приемете моето предложение,маршрута ще е с дължина около 100км.,вие кажете съгласни ли сте.
Коментар
-
Дай по-конкретно?Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеДнес на пейнбола предложих,да направим една разходка подобна на миналата събота.Незнам ТТ какво има в предвит като казва около София.Ако приемете моето предложение,маршрута ще е с дължина около 100км.,вие кажете съгласни ли сте.
на същото място ли имаш впредвид?
LZ1PER
Коментар
-
с километража нямаме проблеми.Нито със средната скорост.Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеДнес на пейнбола предложих,да направим една разходка подобна на миналата събота.Незнам ТТ какво има в предвит като казва около София.Ако приемете моето предложение,маршрута ще е с дължина около 100км.,вие кажете съгласни ли сте.
Тодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Маршрута е подобен на миналата събота.Най добре е да тръгнеме приз Бистрица,Ярлово,Лисец и BBQ,след това Г.Д.,Д.Д. и от там ако има време може да минеме през планината до Боснек.Ако ли не от Д.Д.по магистралата Перник и София.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеМаршрута е подобен на миналата събота.Най добре е да тръгнеме приз Бистрица,Ярлово,Лисец и BBQ,след това Г.Д.,Д.Д. и от там ако има време може да минеме през планината до Боснек.Ако ли не от Д.Д.по магистралата Перник и София.
аз съм "ЗА"LZ1PER
Коментар
-
Горна ДиканяПървоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеАз също съм "ЗА" само някой може ли да каже какво е Г.Д.,Д.Д ?
Долна ДиканяLZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар