Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка: Седемте Рилски Езера (Събота, 10.03)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Разходка: Седемте Рилски Езера (Събота, 10.03)

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    мен ме е спасявала партина направена именно от моторна шейна...
    Разкажи...
    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
      Пепи дай си тел. че може да се забавим. Ако ви изпуснем да можеш да ни упътиш.

виж в персонална информация > лични данни, има мои координати
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        Разкажи...

ами пеш, зимата нямаше да минем ако нямаше партина от шейна. отстрани на моменти потъваш до врат. пък и не бяхме достатъчно екипирани за такъв екстрем. а колко е изморително няма да споменавам.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
          Аз нито карам нито имам шейна ама ми се струва че за да я караш трЕбе снЕг.
          Та освен с шума с какво пречи шейната .
          НапролЕт се топи снега и дори следите изчезват независимо дали е карана от МУТРА или от ЕКОЛОГ.
          Шуми, смърди яко като на Орлов Мост, и трябва да се пазиш да не те згазят(съвсем сериозно говоря). Навсичкото отгоре във високата част трябва да се вардиш докато караш ски, катериш се или просто си ходиш някой от тия малоумници да не ти бутне лавина. Щото и това се случва....

И преди някой друга година можеше да видиш тук таме някой дива коза, сега гледаш шейни.

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
            Шуми, смърди яко като на Орлов Мост, и трябва да се пазиш да не те згазят(съвсем сериозно говоря). Навсичкото отгоре във високата част трябва да се вардиш докато караш ски, катериш се или просто си ходиш някой от тия малоумници да не ти бутне лавина. Щото и това се случва....

И преди някой друга година можеше да видиш тук таме някой дива коза, сега гледаш шейни.
            Ела напролет да ти ги покажЕм. (козите).
            Вярно е че са по-малко ама още ги има.
            А за останалото си прав ама ми звучи малко пресилено. Защото там кадето може да те отнесат шейните ВРИ от ратраци и хора качили се за първи път на ски
            Аз като не знаех каде съм 20минути след среща с такъв скиор какво да прайм-(освен да изгониме тия дето не могат да карат ски ли ).
            А вече си представям друго мнение и друга тема
            Например:
            Летно време в която и да е планина в БГ е пълно с джипове и около тях се е образувал смог......и т.н.т.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X