Направихме си една страхотна разходка с типичните за нашия край возила!На 7 и 8 август се организирахме и потеглихме по един атрактивен и бая стръмен маршрут,като повода бе да изкачим в. Щадимо ,а след това да отседнем на месността Шумер.Там всяка година на тази дата се прави събор и добива все повече популярност,като в добрите стари години.
В уречения час се събрахме четири джипки(Аз,Стоян с Хънтъра ,победителя на Златна Панега-Васил и един комшия с токущо въстановен ГАЗ69) и потеглихме към с.Оселна,там ни чакаха още участници и нетърпеливо придрънкваха на джиесемите ни да тръгваме.

Вече сме в с.Оселна и групата ни се увеличава.Има само една "друга" джипка,всичко останало е соц.техника-доказала се по нашите стръмни и каменисти терени!

Някой спират да навият хъбовете ,пък ние със Стоян сме се устремили по стръмнините.

И първата ни спирка,вече сме набрали височина и трябва да се огледаме наоколо.Гледките стават все по красиви!

Корееца е с нови гуметки и се оказва ,че са големшки,но с чука бързо се оправят нещата!

Много е сръмен терена и машините бързо загряват,все пак е обяд и слънцето пече яко.

Има и Руски представител при моторетките.

Мм-да!Тавана на корееца се оказа много здрав!

Малко спускане ни очаква и след това има предизвикателна стръмнина.

Гледам задниците на джипките се хлъзгат по страничните наклони.

Аз и още един джип се изкачваме и дебнем останалите за фото-пози.

Бая се позабавиха,оказа се,че са слагали вериги на някои от джиповете.

Е най накрая се показа ИЖето от храсталака.

Следва...
В уречения час се събрахме четири джипки(Аз,Стоян с Хънтъра ,победителя на Златна Панега-Васил и един комшия с токущо въстановен ГАЗ69) и потеглихме към с.Оселна,там ни чакаха още участници и нетърпеливо придрънкваха на джиесемите ни да тръгваме.

Вече сме в с.Оселна и групата ни се увеличава.Има само една "друга" джипка,всичко останало е соц.техника-доказала се по нашите стръмни и каменисти терени!

Някой спират да навият хъбовете ,пък ние със Стоян сме се устремили по стръмнините.

И първата ни спирка,вече сме набрали височина и трябва да се огледаме наоколо.Гледките стават все по красиви!

Корееца е с нови гуметки и се оказва ,че са големшки,но с чука бързо се оправят нещата!

Много е сръмен терена и машините бързо загряват,все пак е обяд и слънцето пече яко.

Има и Руски представител при моторетките.

Мм-да!Тавана на корееца се оказа много здрав!

Малко спускане ни очаква и след това има предизвикателна стръмнина.

Гледам задниците на джипките се хлъзгат по страничните наклони.

Аз и още един джип се изкачваме и дебнем останалите за фото-пози.

Бая се позабавиха,оказа се,че са слагали вериги на някои от джиповете.

Е най накрая се показа ИЖето от храсталака.

Следва...
Коментар